-
سلام بنده قال نصب کردم و اومدم از کامپوننت k2 استفاده کردم ولی نمیدونم چطوری فعالش کنم و از قسمت نمایش نظارات در سایت و ارسال پیام استفاده کنم خواهشا راهنمایی بفرمایید
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2014 09:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
roshan699
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام بنده قال نصب کردم و اومدم از کامپوننت k2 استفاده کردم ولی نمیدونم چطوری فعالش کنم و از قسمت نمایش نظارات در سایت و ارسال پیام استفاده کنم خواهشا راهنمایی بفرمایید
سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
مدیریت > کامپوننت ها > k2
در انتهای تمامی مطالب هم مشتونید بخش ارسال نظرات رو ببینید
برای امتشار اون ها در صفحه اصلی هم شما میتونید به
مدیریت > افزونه ها > ماژول ها > در افزونه های k2 نمایش نظرات رو در صفحه اصلی یا صفحات دلخواه خودتون به نمایش بگذارید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
مدیریت > کامپوننت ها > k2
در انتهای تمامی مطالب هم مشتونید بخش ارسال نظرات رو ببینید
برای امتشار اون ها در صفحه اصلی هم شما میتونید به
مدیریت > افزونه ها > ماژول ها > در افزونه های k2 نمایش نظرات رو در صفحه اصلی یا صفحات دلخواه خودتون به نمایش بگذارید
در پناه ایزد
سلام مدیر محترم اگر جسارت نشه میشه نام کاربری و رمز خدمت شما بدم همین یه کار رو برام زحمتش رو بکشین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)