با سلام خدمت دوستان
یه قالب می خوام مشابه این سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون می شم قالب معرفی کنین

با سلام خدمت دوستان
یه قالب می خوام مشابه این سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون می شم قالب معرفی کنین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سایت مورد نظرتون از Word Press 3.9.1 استفاده می کنه نه از جوملا!
اگر از مرورگر فایرفاک استفاده می کنید میتونید add-ons رو نصب کنید که اطلاعات سایت مورد نظرتون رو بده مثل Wapplayzer
سلام ممنون از راهنماییتون
با جوملا یه سایت مشابه این نمی شه راه انداخت، چون ماژول های تیکت و ... هم نیاز دارم
دوست عزیز منظور من این نبود! جوملا خیلی از وردپرس بهتره، افراد حرفه ای از جوملا استفاده می کنند. تا اونجایی که من می دونم قالب رایگان به این صورت نیست اما بصورت سفارشی حتما وجود داره
سلام مجدد درباره مدیریت محتواهای مختلف اطلاعات جزیی دارم
درباره قالب اختصاصی هم می دونم باید طراحی بشه ولی مد نظرم از نظر قالب شبیه این سایت بیس اون بود رنگ قالب و جای گیری رو تا حدودی با جوملا کار کردم، یه قالب رایگان آماده که کمترین کار رو روش انجام بدم تا برای فروش دوره آموزش مجازی بشه ازش استفاده کرد، البته من سه سال هست با پرستا شاپ فروشگاه دارم ولی یه سایت جوملایی 3.2 راه انداختم روی همون قالب پیش فرض ولی زمان کار کردن روی قالب جوملایی رو ندارم و اطلاعات کافی، پس فعلا برای راه اندازی دنبال یه قالب هستم تا ان شاا... سر فرصت مواردی که لازم دارم رو روی قالب اختصاصی سفارش بدم
شرمنده بنده هم در زمینه طراحی قالب نه وقت لازم رو دارم نه دانشش رو!و اگرنه کمکتون می کردم. اما اگه کمکی از دستم بر میومد بفرمایید
تنها چیزی که لازم دارید کمی ذهن خلاق و خیالپرداز می باشد
سری به سایت های طراح قالب در اینترنت بزنید
مسلما قالب های مشابه یا بهتر و شیک تر را خواهید دید
تنها نیاز شما تصور همان قالب به صورت فارسی با کمی خلاقیت خودتان در اجرای فونت های فارسی و تصاویر و لوگو می باشد
افزونه هایی مثل تیکت و الی اخر هم تصور کن می خواهی بری ناصر خسرو !
دیگه این چیزها اگه گیر نیاد که باید در اینترنت رو تخته کرد
سلام مجدد ممنون از پاسخ هر دو عزیز
قالب رو پیدا کردم فقط یه سوال در رابطه با سئو جوملا و وردپرس دارم کدوم بهتره توی هر انجمن یه نظری دارن شما بفرمایین ممنون می شم چون هیچ فعالیتی با ورد پرس نداشتم
فقط جوملانوشته اصلی توسط behnam007 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورت از سئو چیست ؟
سئو رو عده ی برای کاسبی راه انداختند
سایتت رو بروز باشه مطالب خوب باشه بتونه نیاز بازدید کننده بده میشه سایت نمونه در اینترنت
مثل ایران فیلم
بله درست هست، مخصوصا اگه مطلب نو و دست اول بزاریم پیج رنک و آمار بازدید کننده بالا سایتهای دیگه هم رقیب توی سرچ سایت نیستن
علاقه مندی ها (Bookmarks)