درودی بی کران بر شما
هر مطلبی میسازم شناسه ش میاد درست در لینک قرار میگره . میخوام شناسه نیاد چکار بکنم .
این اموزش هم ج نداد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

درودی بی کران بر شما
هر مطلبی میسازم شناسه ش میاد درست در لینک قرار میگره . میخوام شناسه نیاد چکار بکنم .
این اموزش هم ج نداد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
منم خیلی دنبال حل این مورد بودم اما چیزی پیدا نکردم حتی تو همین انجمن همین راهی که لینک گذاشتین هست. اما کار نمی کنه اگه راهی پیدا کردید من رو بی خبر نزارید![]()
مثل اینکه مدیران رفتن سفر ما تنها موندیم
100% راهش رو پیدا خواهم کرد .
هر کس بلده بیاد راهش رو بگه .
از کامپوننت sh404sef استفاده کنید. لینک ها رو هم آنالیز می کنه و می تونید برای هر لینک و مطلب کل اطلاعاتش رو اصللاح کنید و تغییر بدید.
برنامه کاملیه
پیدا کردم
اوکی شد .
آموزش حذف شناسه ی مطلب در جوملا در این نوشته به حذف شناسه ی مطلب در جوملا 2.5 از آدرس را به صورت گام به گام می پردازیم.
بعنوان مثال ادرس یک مطلب در سایت شما اینگونه است:
کد:
در آدرس بالا عدد (118) شناسه ی مطلب است و در این آموزش قصد داریم شناسه ی مطلب را در جوملا حذف کنیم برای این کار هر چیز که پایین گفته می شود را قدم به قدم توضیح دهید.
بسار خوب می رویم به سراغ آموزش
به آدرس زیر در هاست خود بروید:
کد:
components\com_content\router.php
نکته: قبل از شروع کار از روی فایل یک پشتیبان تهیه کنید.
فایل را با یک ویرایشگر متن ساده مانند :++Notepad یا Notepad باز کنید و به خط 27 بروید و کد زیر را
کد php:
به کد زیر تغییر بدهید:کد:$advanced = $params->get('sef_advanced_link', 0);
کد php:
حال به خط 205 بروید و کد زیر راکد:$advanced = $params->get('sef_advanced_link', 1);
کد php:
به کد زیر تغییر بدهید:کد:$advanced = $params->get('sef_advanced_link', 0);
کد php:
حال به خط 228 تا 232 بروید و کدهای زیر راکد:$advanced = $params->get('sef_advanced_link', 1);
کد php:کد:if (strpos($segments[0], ':') === false) { $vars['view'] = 'article'; $vars['id'] = (int)$segments[0]; return $vars; }
به کد زیر تغییر بدهید:
کد php:
کد:/* if (strpos($segments[0], ':') === false) { $vars['view'] = 'article'; $vars['id'] = (int)$segments[0]; return $vars; }*/
به همین راحتی کار ما تمام شد.
خودم رو جوملا 2.5 تستش کردم و جواب داد.
امید واریم این آموزش برای شما سودمند باشد.
گزینه جستجو خیلی به درد میخوره من این اموزش رو به صورت کاربردی یک سال پیش قرار دادم
اما یک مشکل: در صورت اپدیت جوملا باید این کار رو دوباره انجام بدید
بهترین گزینه از نظر من همون پیشنهاد دوست خوبمون بود استفاده از افزونه sh404sef
علاقه مندی ها (Bookmarks)