-
مشکل در ورود به مدیریت در حالت لوکال
سلام دوستان
من تازه واردم. جوملا 2.5 رو نصب کردم درست و دقیق تمام مراحل آموزش رو تا انتها رفتم. زمانیکه میخوام وارد بخش مدیریت بشم صفحه مرورگرم چنین شکلی میشه و اینطوری نمایش میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پایین ترش هم قسمت یوزر و پسورد هستش اونم وارد میکنم پیغان سلام سوپر یوزر میده ولی بازم هیچ گزینه ای نمیده و همین حالته.
لطفا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-30-2014 09:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به مسیر c:\wamp\www\Joomla_persian_2.5.19-stable-full_package\template برید و yougrids رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه؟ اگه شد مشکل از قالب هست. باید در قسمت مدیریت قالب، قالب دیگه ای رو پیش فرض قرار بدید
-
-
سلام
الان این کار رو کردم درست شد ولی چجوری به مدیریت قالب برم؟ چجوری قالب دیگه ای رو پیش فرض قرار بدم

نوشته اصلی توسط
sahar-onyx
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به مسیر c:\wamp\www\Joomla_persian_2.5.19-stable-full_package\template برید و yougrids رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه؟ اگه شد مشکل از قالب هست. باید در قسمت مدیریت قالب، قالب دیگه ای رو پیش فرض قرار بدید
-
-
دروود
مدیریت > افزونه ها > قالب ها
در جوملا نمیتونید هر چیزی رو هر کجا خواستید تغییر نام بدید !!!
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)