با سلام
من یه کامپوننت ازمون آنلاین برای جوملا 2.5 میخام!
میخام آزمون های تستی و تشریحی طراحی کنم
الان جوملای من 2.5.22 هست

با سلام
من یه کامپوننت ازمون آنلاین برای جوملا 2.5 میخام!
میخام آزمون های تستی و تشریحی طراحی کنم
الان جوملای من 2.5.22 هست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مورد زير رو بررسي بفرمائيدبصورت آنلائين ميتونيد باهاش كوئيز طراحي كنيد)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
ببخشی من یه کامپوننت فارسی شده میخاستم این جواب نداد
من نسخه فارسی شده همین کامپوننت را نصب کردم ولی خطا داد یه بار کلا پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم خطای زیر را میده:
Warning: mysqli_fetch_object() [function.mysqli-fetch-object]: magic_quotes_runtime are deprecated since PHP 5.3 in /home3/ronahiya/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498
ویرایش توسط ronahiya : 07-31-2014 در ساعت 11:33 AM
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به انتخاب خودتون
مورد فارسی به شخصه ندیدم
در پناه ایزد
بفرمایید فارسیشو از اینجا دانلود کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من نصب کردم ولی خطای زیر رو میده:
Warning: mysqli_fetch_object() [function.mysqli-fetch-object]: magic_quotes_runtime are deprecated since PHP 5.3 in /home3/ronahiya/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498
پارسی به این شکل زیاد هست ....
پارسی شده درست !!!
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)