با سلام
یه اسلایدر شو میخام
البته بتونم بهش توضیحات و عنوان و لینک هم پیوند بدم! چون قبلا یکی پیدا کردم نتونستم بهش لینک و توضیحات و عنوان بدم

با سلام
یه اسلایدر شو میخام
البته بتونم بهش توضیحات و عنوان و لینک هم پیوند بدم! چون قبلا یکی پیدا کردم نتونستم بهش لینک و توضیحات و عنوان بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
از widgetkit استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
از پیشنهاد شما ممنونم درست همونی بود که دنبالش میگشتم ولی حیف اون پولی بود! اگه امکانش هست یکی رایگان باشه
ضمن اینکه widgetkit خیلی عالیه ولی فقط برای استفاده اسلایدشو بزرگ و حجیم به نظر می یاد.
من sj carousel رو پیشنهاد می کنم که می تونید اینجا ببینیدش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یا djslider که روی یکی از سایتها بنده نصبه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته در حال حاضر بنابه کانفلیکت کمی ایراد داره که مربوط به اسلاید شو نیست.
سلام
از نسخه رایگان یا همون lite استفاده کنید.
موفق باشید
فایل رایگانش دانلود نمیشه این خطا رو میده:نوشته اصلی توسط ezoji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
We're sorry, but this service is not available in your country
ببخشی هیچ کدوم یک از این اسلایدرها رایگان نیستن برای عضویت و دانلودش هزینه میخاد اگه امکانش هست لینک مستقیم دانلود یه اسلایدر را برام بذارید
سلامنوشته اصلی توسط ronahiya [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
widgetkit lite رایگانه...
برای دانلود باید ip تون رو عوض کنید از ایران نمیشه دانلود کرد !!!
از v p n و ... استفاده کنید.
موفق باشید
سلام
من اونو دانلود کردم و نصب کردم ولی زبانش انگلیسی هست
میتونید توضیح مختصری در موردش بدهید
چجوری عکس بذارم و ...
سلام
بله مدیریت افزونه انگلیسی هست!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)