-
لینک تو سایت
سلام دوستان
من میخام تو سایت کاربر بتونه فیلم از سایت هایی مث ویمئو و یو تیوب بزاره که اونجا نمایش داده بشه (به صورت آی فریم و وقتی هم کلیک کرد پخش بشه) تو عکس نشون دادم (البته میتونه این کارو الان بکنه) به عکس نگا کنین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب
حالا میخام بدونم که اگه فک کنین مثلا هزارتا کاربر بتونه این کار رو بکنه برا سایت چه
1- مزایا
2- معایت
3- مضراتی
4- مشکلات
داره؟؟؟
لطف کنین به طور کامل کامل کامل خواهشا توضیح بدین
این قضیه مربوط به آینده سایت هستش
ممنون میشم!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-02-2014 03:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
با سلام
عکس که حذف شده
اما این چیزهایی که گفتید هیچ اتفاقی نمی افته فقط باید هاست حرفه ای داشته باشید تا سرعتش کم نشه
-
-
این عکس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسختون
یعنی واقعا واقعا واقعا هیچ موشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
در ضمن من از هاست معمولی استفاده میکنم...
-
-
مشکلاتی ازقبیل اسپم و ...
آحه میدونین این سایت مث سایت شبکه اجتماعی هستش
ویرایش توسط ARX mirzaei : 08-02-2014 در ساعت 06:01 PM
-
-
حالا بعد اینا
من ی زحمت کوچیکی دارم
شما (چون معلومه سالهای سال با جوملا کارکردین این سوال رو میپرسم) تو این سابقه کاری صفحه اینترویی مث pinterest ندیدین؟؟؟
فک کنم پروفایل پینترست داشته باشین
دیدین که بک گراند حرکت میکنه و تو وسط اون ی باکس حدود 800 پیکسلی هستش برا لاگین که هر روز عکس بک گراند اون هم تغییر میکنه
چیزی میشه مث اون برا جوملا درآورد؟؟؟
-
-
سوالات خودتون رو در مباحث جداگانه مطرح کنید و از ادغام چند سوال در یک تاپیک خودکاری نمایید
هر کاری میشه با جوملا کرد چون چیزی که گفتید همگی بر پایه css نوشته میشه و فقط نیاز به خلاقیت و اشنایی به کدنویسی داره که می تونید سی اس اس های اماده رو در گوگل جستجو کنید کد ها رو ببینید و از قالب های اماده الگو برداری نمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)