سلام دوستان
آیا میشه ماژولی رو در مجموعه ی نمایش داد ولی در ادامه مطالب ان مجموعه نمایش داده نشه .
سپاس
![]()

سلام دوستان
آیا میشه ماژولی رو در مجموعه ی نمایش داد ولی در ادامه مطالب ان مجموعه نمایش داده نشه .
سپاس
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
واضح تر بپرسید من سوالتون رو نگرفتم
درود
مجموعه مطالب که هست و مطالب اونجا جا میگیرند در سایت . میخوام ماژول در اونجا نمایش داده بشه ولی وقتی به ادامه مطالب اون مجموعه میریم ماژول نمایش داده نشه .
یعنی غیر فعال بشه
من ابتدایی هستم ولی شما میتونین مجموعه مطالبی که میگین رو تو ی صفحه منتشر کنین (دقیقا ماژول رو هم که میخاین فقط اونجا نمایش داده بشه رو اونجا منتشر کنین ) بعد وقتی که از اون صفحه اصلی ی مطلبی رو انتخاب کردین و رفتین به ادامه مطلب دیگه اونجا ماژول نمایش داده نمیشه
به همین راحتی...
سلامنوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا به صورت پیشفرض چنین قابلیتی ندارد و فقط امکان اختصاص ماژول به منو ها فراهم است!
اما با افزونه های زیر میتونید این قابلیت رو به جوملا اضافه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته هیچ کدوم رو تست نکردم ، اما در توضیحاتشون چنین قابلیتی رو ذکر کردن!!
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)