سلام
ایا کسی میتونه به عنوان یک راهنما از اول مرحله به مرحله به من در مورد این جوملا کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک سری هاشو یادگرفتم امااا فکرمیکنم خیلیی ساده ومقدماتی هست اگر کسی هست که تواانایی راهنمایی رو داره لطفا به من بگه
ممنون میشم ازلطفتون

سلام
ایا کسی میتونه به عنوان یک راهنما از اول مرحله به مرحله به من در مورد این جوملا کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک سری هاشو یادگرفتم امااا فکرمیکنم خیلیی ساده ومقدماتی هست اگر کسی هست که تواانایی راهنمایی رو داره لطفا به من بگه
ممنون میشم ازلطفتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این سوال شما چیزی جز گرفتن وقت نیست
شما حوصله دارید پای اموزش بشینید ؟
اول کتاب اموزشی رو دریافت کنید و بخض به بخش مطالعه نمایید
دوم : به بخض مستندات سایت بروید و اموزش ها رو دنبال کنید 70% کارتون با جوملا راه می افته
مشکلی هم بود به صورت مجزا در انجمن بپرسید
اهااان باشه ممنون دوست گرامینوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان یک قالب میخام که درمورد گیاهان وحیوانات دریایی باشه باید ازکجا پیداکنم ؟؟؟؟؟
برای اینکه قالب پیش فرض رو تغییر بدم یعنی یک کد قالب دیگه بزارم چجووری باید این کارو بکنم؟؟؟
سلامنوشته اصلی توسط engiineer [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز، براي نصب قالب جديد شما نيازي ندارين به كد دست بزنين! كافيه قالب مورد نظرتونو از طريق مديريت جوملا نصب و سپس پيش فرضش كرده و مورد استفاده قرار بدين.
موفق باشيد
سلام دوست گرامینوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یک قالب رایگان دانلود کردم والان هم قالب سایتم ازقالب های پیش فرض هست میخام اون قالب رو بزارم رو سایت میشه دقیقا بگین باید چیکارکنم؟؟؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)