سلام
من باید یه سایتی بسازم که یه قسمت رزومه اعضای شرکت باشه
یعنی یه صفحه باز شه که اطلاعات و مشخصات طرف ، کامل درج شه بهمراه عکس
همچین افزونه ای داریم؟

سلام
من باید یه سایتی بسازم که یه قسمت رزومه اعضای شرکت باشه
یعنی یه صفحه باز شه که اطلاعات و مشخصات طرف ، کامل درج شه بهمراه عکس
همچین افزونه ای داریم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه نمایید
سلام
آقا رضا من رفتم تو این لینکی که ارائه کردید ولی متاسفانه چیزی مرتبط با اینکه رزومه کاری کسی رو بشه معرفی کرد ندیدم. همشون در رابطه با جستجوی کار و موتورهای جستجو برای کاریابی بود
میشه بیشتر راهنمایی کنید لطفا؟
دروود
پیشنهاد میکنم از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استفاده کنید
هر شخصی میتونه صفحه خودش رو داشته باشه و رزومه خودش ...
در پناه ایزد
تشکر مرسده جان ولی دمویی نداشت ببینم به چه صورتیه
من یه همچین چیزی میخوام که متاسفانه اینی هم که پسند کردم تجاری هستکسی میدونه رای
انش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
اینم لینک دمو (Fancy Team Page) :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه رایگان این باشه یا یه همچین چیزی که بشه همراه عکس توضیحاتی در مورد اون شخص داد ممنون میشم
اگر نمی خواهید پرداختی داشته باشید می تونید با استفاده از افزونه کی 2 و اکسترا فیلدز ( فیلد های اضافه ) این کار رو انجام بدید
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید ، من متوجه نشدمنوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کی 2 رو نصب کنید
به مدیریت کی 2 / گروه های اضافه بروید و یک گروه مثلا مشخصات رزومه رو ایجاد کنید
حال به مدیریت فیلد های اضافی بروید و یکی یکی فیلد بسازید که می تونید نوع فیلد ها رو تصویر - متن تکسک باکس - تاریخ و غیره انتخاب کنید
یک مجموعه مثلا تیم شرکت ایجاد کنید و به گروه مشخصات رزومه که ساخته اید ربظش بدید
نوشته اصلی توسط rezadesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من نصبش کردم ولی نتونستم باهاش کار بکنم ، الان میخوام پاک کنم k2 رو ولی همه جای صفحه مدیریت تبدیل شده به k2 چجوری باید k2 رو حذفش کنم تا مثل روز اول بشه![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)