-
مشکل در منو اصلی محبوب ترین مطالب و جدیدترین مطالب
با سلام
من به تازگی سایتی راه اندازی کرده ام با جوملا 2.5 و با موفقیت همه مراحلش را طی کردم. اما بعد از مدتی از راه اندازی سایت با پیغام زیر در قسمت منو اصلی و محبوبترین مطالب و جدیدترین مطالب مواجه شدم.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ghatreye/public_html/components/com_content/models/articles.php on line 486
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ghatreye/public_html/modules/mod_articles_popular/helper.php
که پس از چک کلی در قسمت تعمیر سایت برطرف شد و دو سه روز درست بود که مجددا این پیغاام ها برگشت و دیروز با این مشکل مواجه شدم. و مجددا تعمیر سایت رفتم ولی اینبار دیگه درست نشد.
با طراح قالبم تماس گرفتم و گفت مشکل از سرور است. وقتی با سرورم صحبت کردم گفت مشکل از پلاگین ها و کامپونت های شماست.
و امشب درخواست دادم که تنظیمات من را ریست کنن به یک هفته قبل و همه چیز درست شد و همه چی آروم است فعلا.
و وقتی با پشتیبانی پنل هاستم صحبت کردم گفت مشکلت را در قسمت پشتیبانی جوملا مطرح کن شاید راه حلی مناسب ارائه دهند که دیگر این مشکل پیش نیاید.
ایشون فرمودند: «ممکن است افزونه یا قالب آپدیت شده باشد یا کدی در قالب تغییر کرده باشد که باید بررسی شود و ببینید چه تغییری و موردی باعث نمایش خطا در قسمت های مربوطه می شود»
حالا دوستان مهندس گرامی لطف کنید بنده را راهنمایی فرمائید که مشکل سایت از کجاست و من باید چه کار کنم که مطمئن شوم دیگر این اتفاق پیش نمی اید؟ و اگر طبیعی هست این گونه مشکلات در سایت های طراحی شده توسط جوملا به من بگویید که خیالم راحت تر باشد :-)
آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-12-2014 08:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)