سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مشکل در منو اصلی محبوب ترین مطالب و جدیدترین مطالب

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در منو اصلی محبوب ترین مطالب و جدیدترین مطالب

با سلام
    من به تازگی سایتی راه اندازی کرده ام با جوملا 2.5 و با موفقیت همه مراحلش را طی کردم. اما بعد از مدتی از راه اندازی سایت با پیغام زیر در قسمت منو اصلی و محبوبترین مطالب و جدیدترین مطالب مواجه شدم.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ghatreye/public_html/components/com_content/models/articles.php on line 486

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ghatreye/public_html/modules/mod_articles_popular/helper.php

که پس از چک کلی در قسمت تعمیر سایت برطرف شد و دو سه روز درست بود که مجددا این پیغاام ها برگشت و دیروز با این مشکل مواجه شدم. و مجددا تعمیر سایت رفتم ولی اینبار دیگه درست نشد.

با طراح قالبم تماس گرفتم و گفت مشکل از سرور است. وقتی با سرورم صحبت کردم گفت مشکل از پلاگین ها و کامپونت های شماست.

و امشب درخواست دادم که تنظیمات من را ریست کنن به یک هفته قبل و همه چیز درست شد و همه چی آروم است فعلا.

و وقتی با پشتیبانی پنل هاستم صحبت کردم گفت مشکلت را در قسمت پشتیبانی جوملا مطرح کن شاید راه حلی مناسب ارائه دهند که دیگر این مشکل پیش نیاید.

ایشون فرمودند: «ممکن است افزونه یا قالب آپدیت شده باشد یا کدی در قالب تغییر کرده باشد که باید بررسی شود و ببینید چه تغییری و موردی باعث نمایش خطا در قسمت های مربوطه می شود»

حالا دوستان مهندس گرامی لطف کنید بنده را راهنمایی فرمائید که مشکل سایت از کجاست و من باید چه کار کنم که مطمئن شوم دیگر این اتفاق پیش نمی اید؟ و اگر طبیعی هست این گونه مشکلات در سایت های طراحی شده توسط جوملا به من بگویید که خیالم راحت تر باشد :-)

آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)