-
مشکل در ارتقا به جوملا 3
سلام.من میخوام سایت جوملا 2.5.24 خودم رو به جوملا 3.3 ارتقا بدم.طبق آموزش وقتی مرحله "لیست کشویی مقابل عبارت ارتقا سرور را باز کرده و گزینه پشتیبانی کوتاه مدت را انتخاب و سپس ذخیره نمایید." را انجام میدم و ذخیره رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و ذخیرم میشه و برمیگرده به صفحه قبل.ممنون میشم کمکم کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال دیگه ای که دارم اینکه بعد این ارتقا نیاز به هماهنگ سازی قالب و افزونه هاست؟از همه مهم تر مطالب سایت که دست نمیخوره و منتقل میشه؟
ویرایش توسط yasser360 : 08-13-2014 در ساعت 07:17 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-13-2014 06:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
yasser360
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.من میخوام سایت جوملا 2.5.24 خودم رو به جوملا 3.3 ارتقا بدم.طبق آموزش وقتی مرحله "لیست کشویی مقابل عبارت
ارتقا سرور را باز کرده و گزینه
پشتیبانی کوتاه مدت را انتخاب و سپس
ذخیره نمایید." را انجام میدم و ذخیره رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و ذخیرم میشه و برمیگرده به صفحه قبل.ممنون میشم کمکم کنید.
سوال دیگه ای که دارم اینکه بعد این ارتقا نیاز به هماهنگ سازی قالب و افزونه هاست؟از همه مهم تر مطالب سایت که دست نمیخوره و منتقل میشه؟
دوستان از صبح تا الان بیشتر از بیست بار اینجا رو باز کردم که ببینم کسی جواب داده بهم یا نه.انجام سریع اینکار خیلی برام مهمه و منتظر کمک شما هستم.باتشکر
-
-
بله پس از اپدیت باید هم قالب هم افزونه ها رو اپدیت کنید
مطالب سایت شما سر جای خود خواهند بود
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
بله پس از اپدیت باید هم قالب هم افزونه ها رو اپدیت کنید
مطالب سایت شما سر جای خود خواهند بود
ممنون میشم تو حل مشکل اول و اصلیم که ارتقا هست وبالا گفتم کمکم کنید.
-
-
دوستاتن خواهشا کمک کنید.ببینید من وقتی این مرحله رو انجام میدم یعنی پشتیبانی کوتاه مدت رو انتخاب و ذخیره میکنم

به جای اینکه به این مرحله بره:

برمیگرده به همون صفحه اول یعنی این پایینی و بعدش اتفاقی نمیفته:

و تو این صفحه میمونه.نسخه جوملام 2.5.22 همینجاست.کاردیگه ای هست که باید انجام بدم؟ممنون میشم یکی از دوستان کمکم کنه
-
-
این شیوه معمولا با پیام خطا مواجه خواهید شد
نسخه جوملا 3 رو دانلود کنید و فایل هاش رو روی فایل های قبلی خودتون بریزید
هشدار: اول از سایت خودتون پشتیبان بگیرید
قالب و ماژول - کامپوننت - پلاگین هایی که در جوملا 2.5 دارید باید به نسخه جوملا 3 اپدیت بشوند پس کار اسانی نیست اگر از افزونه های تجاری استفاده می کنید
تمام این موارد را در نظر بگیرید
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
این شیوه معمولا با پیام خطا مواجه خواهید شد
نسخه جوملا 3 رو دانلود کنید و فایل هاش رو روی فایل های قبلی خودتون بریزید
هشدار: اول از سایت خودتون پشتیبان بگیرید
قالب و ماژول - کامپوننت - پلاگین هایی که در جوملا 2.5 دارید باید به نسخه جوملا 3 اپدیت بشوند پس کار اسانی نیست اگر از افزونه های تجاری استفاده می کنید
تمام این موارد را در نظر بگیرید
پس برای ارتقاکافیه نسخه پایانی جوملا 3.3 رو در سایت خودم اکستراکت کنم و همینکار کافیه؟یعنی برای تبدیل دیتا بیس از جوملا 2.5 به سه نیاز نیست کاری انجام بشه؟
-
-
منم مشکل تو رو داشتم بیا از این لینک کمک بگیر
-
کاربر مقابل از soori8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز.خیلی خوب بود.
ولی حالا مشکل عدم پیدا کردن بسته بروز رسانی حل شده و بسته 3.3.3 رو پیدا میکنه و وقتی روی بروز رسانی میزنم زمان میده و همینطوری سرش میمونه و هیچ اتفاقی نمیفته
.بیشتر از یک ساعت هم منتظر بودم و همینطور زمان داد.
گاهی هم ارور زیر رو میده :
- Update: :Collection: عدم امکان باز کردن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمایی کنید این ارور مال چیه
ویرایش توسط yasser360 : 08-15-2014 در ساعت 07:27 AM
-
-
خواهشا یکی بهم کمک کنه.الان دقیقا یک هفته هست که درگیر این آپدیتم.ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)