سلام من داشتم داخل انجم میگشتم دیدم یکی نوشته هک شدم کمک
خواستم بدونم چطوری میشه سایت رو از هک جلو گیری کرد مثلا نصب ماژول یا پلاگین لازم داره![]()

سلام من داشتم داخل انجم میگشتم دیدم یکی نوشته هک شدم کمک
خواستم بدونم چطوری میشه سایت رو از هک جلو گیری کرد مثلا نصب ماژول یا پلاگین لازم داره![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خب الگوریتم های مختلفی برای ایمنی سایت وجود داره .نوشته اصلی توسط vatsap [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ابتدا سعی کنید هاست مع
سعی کنید جوملا و یا افزونه هایی که نصب می کنید نسخه ی اورجینال باشه و از سایت سازنده دانلود کنید نه هر سایت دیگه + آپدیت های لازم رو انجام بدید .
سعی کنید از رمز عبور هایی استفاده کنید که از لحاظ امنیتی در جایگاه قابل قبولی باشند مثلا ترکیبی از عدد و حروف و تعداد کاراکتر بیشتر از 10 تا
تا جایی که امکان داره ناشناس باقی بمونید .
مطالب فراوانی در همین زمینه وجود دارن پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید .
ممنونم که کمک کردی گفتی از افزونه هایه اورجینال استفاده کنم میشه لینک دانلودشو بدی اگه داخل انجمن هست لینک صفحه شو بده دانلود کنمنوشته اصلی توسط particular [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)