-
مشکل با نمایش ماژول در چند بخش
سلام
در دسته بندی اخبار برای هر بخش از خبر از ماژول گلوبال نیوز استفاده کردم مثلا برای اخبار ورزشی یک ماژول در نظر گرفتم و یک منو را به آن به شکل زیر اتصال دادم
نوع آیتم منو را روی "لیست همه مجموعه ها" و انتخاب مجموعه سطح بالا را روی "ورزشی" (که یک مجموعه از قبل ایجاد شده است) ست کردم
در خود ماژول گلوبال نیوز در بخش تخصیص منو گزینه "تنها در صفحات انتخاب شده" و سپس گزینه "ورزشی" را که یک منوی از قبل ایجاد شده بود را انتخاب کردم
وقتی روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک میکنم صفحه مربوطه (ماژول) را به درستی ظاهر میکند
مشکل اینجاست که وقتی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وقتی کلیک میکنی تا به آن صفحه وارد شوم علاوه بر آن خبر این ماژول را نیز در انتهای خبر نشان میدهد
چه تنظیمی باید انجام بدهم تا این مشکل رفع شود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-13-2014 09:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مطمئنا همه دوستان تا حالا سایت با جوملا درست کردن و همه بدون این مشکل سایت رو درست کردن
حالا چرا نمیخوا راه حل بگن نمیدونم
از دوستان میخوام لطفا کمک کنن این مشکل رو حل کنم
اگر لازم میدانید دسترسی رو براتون پ.خ میکنم
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه رو بررسی کنید
در پناه ایزد
-
-
فکر نکنم این ماژول دردی رو دوا کنه
چون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کاریردش اینه که یک مقاله (خبر) رو میتونید به چند مجموعه اختصاص بدید
اگر لازمه حاضرم دسترسی سایت رو براتون بفرستم
-
-
این مشکل در موقعیت نمایش در منو هاست که باید به درستی دسته بندی ها شکل بگیره
اما مشکلی که شما دارید میگید که ماژول در پایین قرار میگیره به دلیل انتخاب نادرست قرار دادن ماژول در اون موقعیت می باشد
موقعیت content به صورت پیش فرض مقالات رو نشون میده و شما دسترسی به اون رو ندارید
پس با استفاده از این شیوه sitename.com/?tp=1 در صفحه اصلی یا هر صفحه دیگری موقعیت پیش فرض قالب خودتون رو ببینید و بر اساس توضیحات بالا ماژول مورد نظر رو در بهترین مکان که سمت چپ یا راست می باشد قرار دهید تا از قرار گرفتن در پایین جلوگیری کنید
-
-
ماژول گلوبال نیوز در صفحه اصلی در موقعیت content قرار داره
متن هر خبر هم در content قرار میگیره
اگر به سایتهای خبری نگاه کنید میبینید که این عرف است
حالا نمیدونم شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید
چون هر دو تای اینها خبرها و ماژول گلوبال نیوز باید در وسط صفحه باشند
ولی میخوام وقتی که یک خبر انتخاب شد در اون صفحه فقط اون خبر رو نمایش بده دیگه ماژول گلوبال نیوز و محتویاتش نباشه
من دسترسی سایت رو هم براتون پ.خ کردم اگر براتون زحمتی نیست یه نگاه بندازید ببینید چه راه حلی دارید
-
-
می خواهید ماژول گلوبال نیوز نباشه ؟
خوب ماژول رو غیر فعال کنید و می تونید منوی خانه رو بر روی مقالات ویژه قرار بدید تا فقط ماقالتی که به صورت ویژه منتشر می کنید در صفحه اصلی نمایش داده بشوند
-
-
ماژول توسط منویی با نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمایش داده میشود. تا اینجای کار همه چیز درست است. در لینکی که گذاشتم مشاهده میکنید که ماژول خبرهایی رو در بر میگیرد.
اگر روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خبر نمایش داده میشود ولی در زیر خبر باز این ماژول نمایش داده میشود. مشکل دقیقا همینجاست که پایین هر خبر نباید این ماژول باشد یعنی در همین لینک دومی که گذاشتم
من دسترسی رو هم براتون پ.خ کردم
لطفا کمکم کنید
-
-
مشکل از قالب شماست اگر دسترسی ها رو درست در صفحات و مجموعه ها پیاده سازی کرده اید
قالب 100% معتبر نیست و مشکل در css و HTML داره
قالب خودتون رو تغییر بدید
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)