سلام .
خسته نباشید .
من یه افزونه ای میخاستم که فقط مدیر سایت بتونه بازدید سایت رو توی هر روز ببینه و برای بخش وب سایت فعال نباشه
سرچ هم کردم اما چیزی پیدا نکزدم .
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام .
خسته نباشید .
من یه افزونه ای میخاستم که فقط مدیر سایت بتونه بازدید سایت رو توی هر روز ببینه و برای بخش وب سایت فعال نباشه
سرچ هم کردم اما چیزی پیدا نکزدم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هر افزونه و ماژولی خواستید نصب کنید در قسمت دسترسی ها اون روب رای مدیر قرار بدید به همین سادگی !
افزونه های اختصاصی برای مدیریت همگی تجاری هستند که من فقط برای کی 2 دیده ام
سلام
ممنون . بعد برای ابنکه به عنوان مدیر ببینم وضعیت امار سایت رو باید توی سایت لاگین بشم .
چون من دسترسی رو برای مدیر قرار دادم . ماژول از صفحه برداشته شد . حالا به عنوان مدیر چطوری باید دسترسی داشته باشم ؟
ممنون
خب باید توی قسمت کاربری سایت هم لاگین کنی دیگهنوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه لاگین نکنی که مانند سایر بازدید کننده ها هستی
سلام
می تونید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
موفق باشید
امارگیر پیشرفته j4pageنوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وبگذر گزینه مناسبی هست....رایگانه
امکانات زیادی هم داره.... و برای نمایش توی سایت باید کد html رو روی سایت بزارین
اگر بخواهین فقط خودتون ببینین دیگه اینکارو نکنین و توی وبگذر یه رمز تعریف کنین همین..
موفق باشین/.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از این افزونه های میتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)