-
معرفی شرکت هاست خوب توسط شما
با سلام خدمت همه دوستان:
میخوام شرکت هاستم را عوض کنم اما نمیدونم از چه شرکتی هاست بگیرم که هم کیفیت بالا داشته باشه و هم سایت راحت تر بالا بیاد و در کل امکانات و قیمت مناسبی داشته باشه و پشتیبانی داشته باشه که منو اذیت نکنه و کمکم کنه. اگر هاست ایرانی باشه فکر کنم بهتر باشه. لطفا راهنمایی بفرمایید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-15-2014 02:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
هاست باید چند خصوصیت داشته باشه !
مدیر خوب داشته باشه
پاسخ دهی خوب داشته باشه
به روز باشه
امنیت خوبی داشته باشه
شازگاری خوبی داشته باشه
و ...
این موارد از اهمیت بیشتری برخوردار هستند
هر هاستی این چنین بود استفاده کنید
پیشنهاد شخصی من به شما > msm.ir
در پناه ایزد
-
-
سلام
سرویس های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کیفیت و قیمت خیلی خوبی دارند.
پشتیبانی حرفه ای داره و همیشه پاسخگو هستند، حتی شب عید هم تیکت من رو پاسخ دادن!
-
-

نوشته اصلی توسط
irannnnn
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت همه دوستان:
میخوام شرکت هاستم را عوض کنم اما نمیدونم از چه شرکتی هاست بگیرم که هم کیفیت بالا داشته باشه و هم سایت راحت تر بالا بیاد و در کل امکانات و قیمت مناسبی داشته باشه و پشتیبانی داشته باشه که منو اذیت نکنه و کمکم کنه. اگر هاست ایرانی باشه فکر کنم بهتر باشه. لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام.الان از چه شرکتی هاست خردید ؟ علت تغییر چیه ؟
-
-
اگر نظر من رو بخواهین میگم ایران سرور . برای چی؟؟؟ هر چی بگم ازش کمه پشتیبانی سرعت بدون قطعی و ....
در ضمن اینکه هاست داخل ایران باشه یا خارج تفاوت خیلی داره... هاست های خارج از ایران بهترن و کمتر به مشکل میخورن و سرعت خوبی هم دارن...
اگر خواستی سرور ایران سرور رو بگیری بگو بیشتر راهنماییت کنم...
راستی الان از چه سروری استفاده می کنی و دلیل نارضایتی از سرور رم بگین تا استفاده کنیم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)