-
شناسایی یه اسکریپت ناشناس در تمامی صفحات وب سایتم
سلام
امروز داشتم همینطوری کد سایت رو نگاه میکردم که دیدم یه همچین اسکریپتی در تمام صفحاتم وارد شده.
من که چیزی ازش سر درنیاوردم. ولی یه لینک اون پایین بود که اسکریپت ازش خودنده می شد و بعد لینک اون سایت این بود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا هر چی توی اون سایت گشتم که ببینم چرا به سایت من لینک شده. نه پلاگین و نه کامپوننت و هیچ چیز دیگه ای از این سایت روی سایت خودم نصب نکردم..... عجیبه برام.
لطفا اگه کسی از اسکریپ چیزی میدونه راهنماییم کنه. خواهشا
کد اسکریپت هم اینه:
کد:
<!-- Begin Attracta Include 2014-08-10 13:42 -->
<script type='text/javascript'>
function attracta_loadjs(url) {
(function() {
var s = document.createElement('script');
s.type = 'text/javascript';
s.async = true;
s.src = url;
var x = document.getElementsByTagName('script')[0];
x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();
}
function attracta_shouldrun() {
var v = ["/admin/","/adm/","/wp-admin/","/administrator/"];
for (x in v) if(window.location.pathname.indexOf(v[x]) == 0) return false;
return true;
}
function attracta_window_width() {
if (document.body && document.body.offsetWidth) return document.body.offsetWidth;
if (document.compatMode=='CSS1Compat' && document.documentElement && document.documentElement.offsetWidth ) return document.documentElement.offsetWidth;
if (window.innerWidth) return window.innerWidth;
return 0;
}
function attracta_window_height() {
if (document.body && document.body.offsetHeight) return document.body.offsetHeight;
if (document.compatMode=='CSS1Compat' && document.documentElement && document.documentElement.offsetHeight ) return document.documentElement.offsetHeight;
if (window.innerHeight) return window.innerHeight;
return 0;
}
</script>
<script type="text/javascript">
var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-20563883-9']);
_gaq.push(['_trackPageview']);
(function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();
</script>
<!-- End Attracta Include 2014-08-10 13:42 -->
<script type="text/javascript" src="//js.attracta.com/3804187"></script>
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-16-2014 10:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این آقا هم مشکل من رو داشتن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فهمیدم از کجا بوده. توی سی پنل یکی از برنامه های سئو رو داشتم باهاش کار می کردم ببینم چی به چیه
حالا غیر فعالش میکنم ببینم درست می شه
-
-
این مربوط به سئو هستش... چه پلاگینی نصب کردین یا چه قالبی.... اینطور که از کدها معلومه به سئو فک کنم کمک میکنه در ضمن فک کنم یه تبلیغاتی هم برای سایت مبدا باشه.
آدرس سایت هم بزارین تا بررسی شه...
-
-

من قابلیت های سئو رو از توی کنترل پنل فعال کرده بودم. واسه همون بود. وقتی که خاموششون می کردم اسکریپت هم از بین میرفت اتوماتیک.
-
-
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)