با کدنویسی Hover توی css اینکار و می تونین بکنین...

با کدنویسی Hover توی css اینکار و می تونین بکنین...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
می تونید راهنمایی بفرمایید چه کدی باید استفاده بکنم؟نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اول باید فایل php مربوط به تم پلیت موردنظرتون رو باز کنید و دنبال منوهاتون بگردین و ببینین که ID یا Class شون چی تعریف شده بعد فایل css رو باز کنید و این کدها رو اضافه کنیدنوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به جای menu نام ID موردنظر را وارد کنید...کد:ul#menu ul { padding:0px; } ul#menu li { position:relative; list-style-type:none; float: left; width: 125px; } ul#menu li > ul { display: none; } ul#menu li:hover > ul { display:block; }
اگر استایل های دیگری هم خواستین بهش اظافه کنین..
در ضمن با توجه به direction سایت float راست یا چپ رو تنظیم کنین//
[QUOTE=Hamed2008;266953]شما اول باید فایل php مربوط به تم پلیت موردنظرتون رو باز کنید و دنبال منوهاتون بگردین و ببینین که ID یا Class شون چی تعریف شده بعد فایل css رو باز کنید و این کدها رو اضافه کنید
راستش من نتونستم درستش کنم - اگر لطف کنید و بفرمایید این کد رو کجا باید قرار بدم- این فایل css من هستش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[QUOTE=joomlasb;266963]من نمیتونم که تنها با فایل css اینکارو انجام بدم....نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن مثل اینه که بگی پشت دیوار چیه؟؟ اگر روی هاست هستین آدرس سایت رو بدین بررسی کنم
در ضمن در صورت نیاز دسترسی بدین/
علاقه مندی ها (Bookmarks)