-

نوشته اصلی توسط
anytech
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کدی که حامد عزیز داده بودن رو در ادرس مورد نظر گذاشتم این بار با زمپ امتحان کردم اما در مرحله اخر روی Creating database tables گیر کرد
البنه تصویر پست قبل مال ومپ هستش که نصب کامل شد اما......
سلام
مشکل قبلیتون حل شده؟؟
اگر توی مرحله ی creating database وای میسه اینم راه حل داره....
این 2 تایپیک رو بررسی کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/QUOTE]
اگر بازم حل نشد اینجا بگو تا کمکت کنم
//من اعتقاد دارم که کمک به دیگران کمک به خودم هست و برعکس//
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از Hamed2008 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
08-18-2014 02:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از این همه وقتی که میزاری و مبتدی های مثل بنده رو راه نمایی می کنی ممنون . حامد جان
----------
با کمک شما با ومپ نصب شد اما بعد از نصب با تصویر مقابل روبرو میشم بجای صفحه اصلی سایت و وارد کنترپنل جوملا هم نمیشه

--------------------
بعد رفتم سراغ زمپ با زمپ در مرحل Creating database tables گیر میکرد که او تاپیک های رو که گذاشتی خوندم از ای مرحله گذشت روی مرحله بعد Installing sample data گیر کرد
ویرایش توسط anytech : 08-18-2014 در ساعت 04:41 PM
-
-
عجب پس اینطور...
توی اون مرحله چه اروری داد یا فقط گیر کرد؟؟
چرا از جوملای 3.3.3 استفاده نمی کنی؟
در ضمن مشکل ومپ هم از نسخه ی PHP ش هست یه Patchi هست بره این مشکل اما تست نشده است
ویرایش توسط Hamed2008 : 08-18-2014 در ساعت 04:44 PM
-
کاربر مقابل از Hamed2008 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ارور خاصی نمیده روی loading گیر می کنه .
درباره ای که چرا جوملای 3.3.3 استفاده نمی کنم من هدفم نصب جوملا نیست راستش من یه سایت دارم یه قالب هم براش دانلود کردم وبا نصب معمولی نصبش کردم (از طریق نصب قالب در خود جوملا) بعد الان همه تنظیماتش روی پیشفرضه و هیچ شباهتی به نسخه دیمو نداره می خوام با این با روش نصب سریع روی لوکال نصب کنم (چون با نصب سریع کاملا شبیه دیمو میشه) و با الگو گرفتن از تنظیماتش قالبی که رو سایته رو روبراه کنم.
نسخه php هم 5.5.12 هستش.
-------
مهندس جان این یه تیکه رو نفهمیدم چی گفتی
یه Patchi هست بره این مشکل اما تست نشده است
ویرایش توسط anytech : 08-19-2014 در ساعت 04:06 AM
-
-
روی لوکال مگه نصب نمیکنی؟؟
این مشکل با برنامه ی xampp هستش نسخه ی PHP ش من اصلا این برنامه رو قبول ندارم از PHP my admin استفاده کن...
آدرس قالبی که دانلود کردی با آدرس سایت خودتو هم بزار برام تا بررسی کنم...
در ضمن Easy PHPرو هم از سایتش بنا به ویندوزت دانلود کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن حتما از خود سایت سازنده دانلود کنی بهتره....
منظورم از Patch، واسه برنامه ی Xampp ت هست...
کار بالارو که گفتم بکن...
روی هاست راستی امتحان کردی؟؟حتما این مشکلارو دیگه نداره
کار بالارو که گفتم بکن...
-
-
این که تا الان نگفتم چرا از جوملا 3.3.3 بخاطر این هستش که میدونستم گیچ میشی .
در نصب قالب اگه از quick install استفاده کنی سایت کاملا شبیه نسخه دیمو میشه. که در این روش باید جوملا قبلی رو باک کنی با مطالب سایت.
اما در نصب از داخل خود جوملا نیاز نیست چیزی رو پاک کنی اما قالب با نسخه دیمو کلی فرق داره که باید کلی تنظیمات انجام بدی تا مثل نسخه دیمو بشه
حالا من می خوام برای انجام این تنظیمات از نسخه ای که می خوام رو لوکال نصب کنم (به روش quick installکه کاملا شبیه دیمو میشه).الگو بگیرم و تنظیمات قالب سایتم رو درست کنم
امید وارم منظورم رو رسونده باشم.
خب پس مشکل من با لوکال هستش نه سایت خودم .
بعد یه خواهش داشتم حامد جان من چند روزه که گیرم اگه وقت بهت اجازه داد یکم بیشتر به این تاپیک سر بزن تا این مشکل ما هم حل شه کسی که غیر از شما جواب ما رو نمیده. باز هم ممنون
لینک قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
این تمپلیت تجاریه...یعنی باید یه هزینه ای براش بدی تا ازش استفاده کنی...
اما توی لینکی که دادی به نظر میرسه رایگانه(من که نتونستم دانلود کنمش تا خودم امتحان کنم)
این تمپلیت ها یه مقدار ریسکشون بالا هست چون شاید یه backdoor چیزی برای هک توش گنجونده باشن...یا اصن crack یا patchi که اون هم bug زیاد داره/...
اما خودت گفتم بالا Easy PHP رو دانلود کن با اون امتحان کن..
-
-
Easy PHP هم مثل زمپ بود مشکل حل نشد
چرا چند نفر مشکل دارن بقیه از این مشکل ها ندارن ؟ شاید یه پیش نیازی داره باید چیزی قبلش نصب باشه مثلا برای بعضی از بازی ها برای اجرا شدن به ++Visual C نیاز دارن
این برنامه شبیه ساز سروری به چیزی نیاز ندارن ؟
لینک دانلود قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی free download کلیک کنید
-
-
نشد که نشد...
فکر کنم این تمپلیت با نسخه های جدید php مشکل داره ....
اگر اینطور باشه روی سایت هم نمیتونی بریزی از فایل نصبیش استفاده کن
-
-
چارکتم حامد جان مشکلم حل شد مشکل از نسخه قالب بود نسخه همراه با جوملا 3.2 قالب رو یه جا پیدا کردم.
خیلی خیلی ممنون وقتی یه نفر پیگیر کار ادم باشه به ادم احساس خوبی دست میده
امیدوارم موفق باشی.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)