با سلام
چطوری می تونم این زیر منو رو به صورتی تغییر بدم که وقتی موس رو روی منو قرار بگیره زیر منو ها رو نشون بده.
![]()

با سلام
چطوری می تونم این زیر منو رو به صورتی تغییر بدم که وقتی موس رو روی منو قرار بگیره زیر منو ها رو نشون بده.
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
این خاصیت mouse over هست که باید منو داشته باشه
اگر منو به صورت دیفالت نداره باید از افزونه استفاده کنید
یا کلاً مقداری با برنامه نویسی اشنا باشید تا بتونید تغییرات رو به دلخواه اعمال کنید
در پناه ایزد
با کدنویسی Hover توی css اینکار و می تونین بکنین...
می تونید راهنمایی بفرمایید چه کدی باید استفاده بکنم؟نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما اول باید فایل php مربوط به تم پلیت موردنظرتون رو باز کنید و دنبال منوهاتون بگردین و ببینین که ID یا Class شون چی تعریف شده بعد فایل css رو باز کنید و این کدها رو اضافه کنیدنوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به جای menu نام ID موردنظر را وارد کنید...کد:ul#menu ul { padding:0px; } ul#menu li { position:relative; list-style-type:none; float: left; width: 125px; } ul#menu li > ul { display: none; } ul#menu li:hover > ul { display:block; }
اگر استایل های دیگری هم خواستین بهش اظافه کنین..
در ضمن با توجه به direction سایت float راست یا چپ رو تنظیم کنین//
[QUOTE=Hamed2008;266953]شما اول باید فایل php مربوط به تم پلیت موردنظرتون رو باز کنید و دنبال منوهاتون بگردین و ببینین که ID یا Class شون چی تعریف شده بعد فایل css رو باز کنید و این کدها رو اضافه کنید
راستش من نتونستم درستش کنم - اگر لطف کنید و بفرمایید این کد رو کجا باید قرار بدم- این فایل css من هستش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[QUOTE=joomlasb;266963]من نمیتونم که تنها با فایل css اینکارو انجام بدم....نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن مثل اینه که بگی پشت دیوار چیه؟؟ اگر روی هاست هستین آدرس سایت رو بدین بررسی کنم
در ضمن در صورت نیاز دسترسی بدین/
علاقه مندی ها (Bookmarks)