سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مشکل نصب نشدن قالب ها در جوملای نصب شده روی لوکال هاست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل نصب نشدن قالب ها در جوملای نصب شده روی لوکال هاست

سلام
    قبل از این کِ مشکلم رو مطرح کنم میخوام مطمعن بشم که وقتی من جوملا رو روی لوکال هاستم نصب میکنم امکان نصب قالب های فارسی شده ی کویک استارت یا همون اماده نصب که حجمشون معمولا بالای 10 مگِ وجود داره؟
    من هر کاری که فکرشو بکنید انجام دادم ولی نمیشه،حتی تو یک فروم دیگه کامل مطرح کردم ولی کمکی نگرفتم! اگر شدنیِ (که تا جایی که میدونم باید بشه) کامل توضیح بدم که چیکار میکنم تا ایراد کارم پیدا بشه.
    جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 137 بار در 103 ارسال
    سلام
    بله هر نوع افزونه و قالبی رو میشه روی لوکال نصب کرد!

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید

4. کاربر مقابل از ezoji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط ezoji [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    بله هر نوع افزونه و قالبی رو میشه روی لوکال نصب کرد!

موفق باشید

ممنونم برای پاسخ و لینک ها
    من این لینک هایی که دادی رو قبلا هم دیده بودم ، تقریبا هیچ ویدئو و سایت اموزشی ای نیست که ندیده باشم،خیلی تا الان سرچ کردمو گشتم که هم یاد بگیرم هم مشکلم رو حل کنم ولی مشکلم حل نشد!
    به طور کل به دوروش میشه قالب رو نصب کرد یکی از داخل خود مدیریت جوملا یکی هم مثل ویدئوی اموزشی ای که دادی نصب کردن مثل نصب خود جوملاست که ظاهرا فایل های اماده نصب رو باید به این روش نصب کنیم ولی مشکلی که من دارم اینِ که تو مرحله اول نصب گیر میکنه. هرچیزی که روش کلیک میکنم گیر میکنه! نکست رو میزنم که بره مرجله بعد یا حتی تو همخون مرحله اول میخوام زبان نصب کردن رو به فارسی تغییر بدم گیر میکنه و همونجوری میمونه!! تا جایی که تونستم قالب های مختلف رو تست کردم ولی نمیشه! تنها 2 قالب تونستم نصب کنم که اونم حجمش زیر یک مگ بود و از داخل خود مدیریت جوملا نصب کردم و اونقدر قالب های افتضاحی بودن که اصلا قالب حساب نمی شدن! حتی من شک کردم که شاید ناقص نصب شذن!!
    موقع نصب قالب تو همین حالت میمونه، چه نکست یا ادمه رو بزنم چه تغییر زبان رو میزنم باز اینجوری میشه!
    ممنون میشم کمکم کنید ،از راه اندازی سایتم خیلی عقب افتادم و بد جور داره اذییت میکنه این قضیه!

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    از همخوان بودن نسخه php هاست و یا برنامه ای که می خواهید در لوکال نصب کنید با نسخه جوملا خودتون اطمینان حاصل نمایید

7. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    از همخوان بودن نسخه php هاست و یا برنامه ای که می خواهید در لوکال نصب کنید با نسخه جوملا خودتون اطمینان حاصل نمایید
    ممنونم از پاسختون
    میشه بیشتر راهنماییم کنید؟
    هاست که از آخرین نسخه زمپ و ومپ استفاده کردم و از سایت اصلیش دانلود کردم ،از هر دو استفاده کردم تا شاید مشکل حل بشه ولی نشد!
    برنامه هم که تو نصب قالب به این مشکل خوردم و به برنامه های دیگه نتونستم برسم!
    جوملا هم از اخرین نسخه یعنی 3.3 از سایت خودِ جوملا دانلود کردم.
    در ضمن قالب ها هم نسخه جوملا 3 تست کردم.
    ممنون میشم اگر بهم یاد بدید که چطور نسخه پی اچ پیشون رو چک کنم.
    سپاس

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

از اخرین ورژن شبیه ساز سرور ( ومپ یا زمپ یا ... ) استفاده کنید مشکلی نخواهد بود

در پناه ایزد

نقل قول نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دروود

از اخرین ورژن شبیه ساز سرور ( ومپ یا زمپ یا ... ) استفاده کنید مشکلی نخواهد بود

در پناه ایزد
    !!!
    من که این همه توضیح دادم
    نخوندیدا
    از اخرین ورژن استفاده کردم.
    100% یه جای کار ایراد داره،امیدوارم بتونم بفهمم چرا اینجوری میشه. نهایت میرم پیش یه استاد تو یه اموزشگاه یاد میگیرم،بررسی کنه ببینه چرا اینجوری میشه.

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    این مشکل رو من هم داشتم که مشکل از خود بسته نصبی نال شده بود
    از یک مرورگر دیگه تست کنید ببینید این مشکل هنوز پا برجاست یا خیر

12. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    این مشکل رو من هم داشتم که مشکل از خود بسته نصبی نال شده بود
    از یک مرورگر دیگه تست کنید ببینید این مشکل هنوز پا برجاست یا خیر
    ممنونم از راهنماییتون
    تست کردم ولی حل نشد!!

سلام
    من در نهایت نتونستم روی لوکال قالب رو نصب کنم و رفتم روی هاست و جوملام رو نصب کردم و قالب هم نصب کردم
    سوالی که پیش اومده اینِ که تو نصب قالب های اماده نصب یا همون کوئیک استارت دقیقا موقع نصب چه اتفاقی میوفته؟ میدونیم که برای نصب این قالب ها باید دقیقا مثل نصب جوملا عمل کرد ولی چه اتفاقی میوفته؟ خود جوملا هم باز دوباره نصب میشه؟! چه ورژنیش؟!!
    من در حالت عادی که جوملا رو روی هاستم نصب کردم وقتی آدرس سایتم رو میزنم و در انتهاش administrator رومیذارم مدیریت جوملا میاد بالا و وقتی هم اسم سایت رو میزنم قالب پیش فرض جوملا ظاهر میشه
    ولی بعد از این که قالب کوئیک استارت رو نصب میکنم انگار یه جوملا جدید نصب شده و همچنان جوملا قبلی هم سر جاشِ
    بعد از نصب قالب کوئیک استارت، دیگه وقتی اسم سایتم رو مینویسم قالب نصب شده جدید نمیاد بالا و همچنان قالب پیش فرض جوملا میاد و برای اینکه قالب جدید بیاد بالا باید مثلا اینجوری ادرس سایتم رو بنویسم
    www . name damane .com/templates/ghaleb1
    دقیقا همون جایی که تو هاستم قالب رو اکسترکت و بعد نصب کردم.
    واگر در انتهاش administrator رو اضافه کنم یه جوملا علاوه بر جوملایی که نصب کردم میاد بالا!
    و همچنان جوملا قبلیم هم هست!
    قضیه چیه؟ این قالب های کوئیک استارت تنها راه نصبشون ، نصب کردن مثل خود جوملاست؟
    در ضمن من وارد مدیریت قالب تو اون جوملا اولیم هم که میشم هیچ قالبی برای پیش فرض کردن اضافه نشده و باید حتما برای مدیریت قالب جدید ادرس جدید رو بزنم.

چیز دیگه ای که وجود داره اینِ که موقع نصب قالب یا نصب خود جوملا دقیقا در مرحله ی آخر این قسمتی که با کادر قرمز مشخص کردم وجود داره

اگر موقع نصب قالب بهش دست نزنم و بذارم رو non بمونه اصلا قالب نصب نمیشه
    ولی بار دوم defaull english رو که انتخاب کردم هم قالب نصب شد هم به همراهش جوملا!
    اگر در این مورد و انتخاب این گزینه ها کسی اطلاع داشت راهنماییم کنه ممنون میشم

توضیحات من خیلی طولانی شد،شرمنده بابت طولانی شدنش. من خیلی نیاز دارم که این بخش رو یاد بگیرم. ممنون میشم اگر کمکم کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین