سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مشکل نصب نشدن قالب ها در جوملای نصب شده روی لوکال هاست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام
    من در نهایت نتونستم روی لوکال قالب رو نصب کنم و رفتم روی هاست و جوملام رو نصب کردم و قالب هم نصب کردم
    سوالی که پیش اومده اینِ که تو نصب قالب های اماده نصب یا همون کوئیک استارت دقیقا موقع نصب چه اتفاقی میوفته؟ میدونیم که برای نصب این قالب ها باید دقیقا مثل نصب جوملا عمل کرد ولی چه اتفاقی میوفته؟ خود جوملا هم باز دوباره نصب میشه؟! چه ورژنیش؟!!
    من در حالت عادی که جوملا رو روی هاستم نصب کردم وقتی آدرس سایتم رو میزنم و در انتهاش administrator رومیذارم مدیریت جوملا میاد بالا و وقتی هم اسم سایت رو میزنم قالب پیش فرض جوملا ظاهر میشه
    ولی بعد از این که قالب کوئیک استارت رو نصب میکنم انگار یه جوملا جدید نصب شده و همچنان جوملا قبلی هم سر جاشِ
    بعد از نصب قالب کوئیک استارت، دیگه وقتی اسم سایتم رو مینویسم قالب نصب شده جدید نمیاد بالا و همچنان قالب پیش فرض جوملا میاد و برای اینکه قالب جدید بیاد بالا باید مثلا اینجوری ادرس سایتم رو بنویسم
    www . name damane .com/templates/ghaleb1
    دقیقا همون جایی که تو هاستم قالب رو اکسترکت و بعد نصب کردم.
    واگر در انتهاش administrator رو اضافه کنم یه جوملا علاوه بر جوملایی که نصب کردم میاد بالا!
    و همچنان جوملا قبلیم هم هست!
    قضیه چیه؟ این قالب های کوئیک استارت تنها راه نصبشون ، نصب کردن مثل خود جوملاست؟
    در ضمن من وارد مدیریت قالب تو اون جوملا اولیم هم که میشم هیچ قالبی برای پیش فرض کردن اضافه نشده و باید حتما برای مدیریت قالب جدید ادرس جدید رو بزنم.

چیز دیگه ای که وجود داره اینِ که موقع نصب قالب یا نصب خود جوملا دقیقا در مرحله ی آخر این قسمتی که با کادر قرمز مشخص کردم وجود داره

اگر موقع نصب قالب بهش دست نزنم و بذارم رو non بمونه اصلا قالب نصب نمیشه
    ولی بار دوم defaull english رو که انتخاب کردم هم قالب نصب شد هم به همراهش جوملا!
    اگر در این مورد و انتخاب این گزینه ها کسی اطلاع داشت راهنماییم کنه ممنون میشم

توضیحات من خیلی طولانی شد،شرمنده بابت طولانی شدنش. من خیلی نیاز دارم که این بخش رو یاد بگیرم. ممنون میشم اگر کمکم کنید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی