-
نمایش کد در سایت
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و گرامی ، مدتیه که زیر صفحه سایت و حتی توی ماژول های دستی که ایجاد میکنم این کدها ظاهر میشه نمیدانم از داخل مدیریت چه ماژولی را حذف کردم که این کدها میاد!
Notice: Trying to get property of non-object in /home/domain/domains/domain.ir/public_html/modules/mod_breadcrumbs/helper.php on line 35
و این هم گاهی تو ماژول های دستی میاد
Notice: Undefined property: stdClass::$id in /home/
domain
/domains/
domain
.ir/public_html/plugins/content/yo_related_news/yo_related_news.php on line 62
لطفا راهنمایی بفرمائید که باید چکار کنم ؟ تشکر
جوملا 2.5
این کد هم در صفحه ای دیگر نمایش داده شده است
Notice: Undefined index: fid in /home/domain.ir/domains/domain.ir/public_html/components/com_proforms/formlib/formelement.php on line 506 Notice: Undefined index: eid in /home/domain.ir/domains/domain.ir/public_html/components/com_proforms/formlib/formelement.php on line 506 Notice: Undefined index: form in /home/domain.ir/domains/domain.ir/public_html/components/com_proforms/formlib/formelement.php on line 506 Notice: Undefined index: responsive_slot in /home/domain.ir/domains/domain.ir/public_html/components/com_proforms/formlib/formelement.php on line 522
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-20-2014 06:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کد اولی مربوط به breadcrumbs می شه....breadcrumbs همون نشان دادن موقعیت شما در سایته مثلا مینونیسه شما در اینجا هستید>خانه
این مربوط به تمپلیتتان میشه که نمیتونه نشونش بده می تونین توی مدیریت ماژول ها غیر فعالش کنین...
دومی هم مث بالایی اما خبر خوان کارش اونم غیرفعال کن...
اون آخری رو نمیدونم چی هست....
-
-
کد اخری در مورد ریسپانسیو بودن المانت های فرم می باشد
قالب یا افزونه به خوبی ریسپانسیو نشدند شاید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)