من هاست جدید گرفتم و از همون دامنه قبلیم استفاده میکنم و فقط name server دامنه ام را رو هاست جدید تنظیم کردم.
ولی هر بار که آدرس سایتم رو میزنم بعضی وقتا میره سایت قبلیم و بعضی وقتا میره رو سایتم جدیدم.
مشکل از کجاست؟
از isp?

من هاست جدید گرفتم و از همون دامنه قبلیم استفاده میکنم و فقط name server دامنه ام را رو هاست جدید تنظیم کردم.
ولی هر بار که آدرس سایتم رو میزنم بعضی وقتا میره سایت قبلیم و بعضی وقتا میره رو سایتم جدیدم.
مشکل از کجاست؟
از isp?
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مشکل از کش رورگر شماست حافظه کش رو کاملا پاک و خالی کنید
هزار بار این کار رو کردم.نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه از کش بود که هر بار به سایت قبلی باید بره. ولی بعضی وقتا میره سایت قبلی و بعضی وقتا میره سایت جدیدم.
این هم از مشکلات عجیبه
با پشتیبان هاستتون تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید
معمولا به خاطر کش تو آی اس پی ها این اتفاق می افته,
دو حالت داره:
اینکه شما گاهی وقت ها از وی پی .. استفاده می کنید, ممکنه وقتی با آی پی ایران هستید سایت شما به علت کش از هاست قبلی و زمانی که با آی پی کشور دیگری هستید سایت از هاست جدید و یا بلعکس باز شود.
حالت دوم وجود www می تونه باشه, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و site.com می تونه از و نیم سرور جدا خونده بشه! ممکنه در یکی از این دو حالت کش شده باشد و در حال دیگر خیر
علاقه مندی ها (Bookmarks)