-
تغییر بک گراند سایت+گذاشتن کادر دور منو ها
سلام
سایتی درست کردم با قالب رایگان jp-business v1.1 حالا میخوام بک گراند سایت رو عوض کنم ا از حالت سفید در بیارم و همچنین منو ها هیچ کادری دورشون ندارن و میخوام کادری دورش بزارم و رنگ متن منو ها رو هم عوض کنم لطف کنید اموزشی ساده بدهید
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فوری لازم دارم با تشکر
ویرایش توسط santiago0067 : 08-24-2014 در ساعت 07:25 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-24-2014 06:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از فاير باگ كمك گرفته و به ويرايش css ها بپردازيد...
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از فاير باگ كمك گرفته و به ويرايش css ها بپردازيد...
موفق باشيد
در فایرباگ در تب css میرم یه چیز نشون میده ، بعد میرم تو css جوملا میبینم یه چیز دیگه نوشته.کلا متن فایل ها یکسان نیست.مثلا کد رنگها در فایرباک یک عدد 6 رقمیه اما در فایل css جوملا ترکیبی از عدد و حرفه. و یا برای عکس پس زمینه در فایرباگ یه چیز نوشته اما در جوملا چیز دیگه ای. قسمت رنگ متن هم در فایر باگ پیدا کردم اما در جولا نیست
-
-
-
-
template.css رو باز کن
برو خط 25
از اونجا می تونی بکگراند بزاری دستورش رو بلدی ؟
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
template.css رو باز کن
برو خط 25
از اونجا می تونی بکگراند بزاری دستورش رو بلدی ؟
یک بک گراند گذاشتم رفتم تو پوشه ی ایمیج گشتم بک گراند پیشفرض رو پیدا کردم و جایگزین کردم یه بنده خدایی گفت 2 تا عکس دیگه هم هست اونا هم باید جایگزین بشه و من هم جایگزین کردم اما مشکل اینجاست که عکس تکرار میشه و شناور نیست
دستور ها رو کلا بلد نیستم
برای منو هم کادر میخواستم بزارم چون این قالب اصلا کادری نداره و فقط متن منو هست که به سختی خونده میشه.رنگ متن منو هم میخواستم عوض کنم
با تشکر
-
-
واسه اینکه عکس تکرار نشه باید از دستور no repeat استفاده کنی
بزار قالب دانلود کنم نصب کنم ببینم منو دقیقاً از کجاش
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)