سلام و خسته نباشید
من یه قالب انگلیسی دارم که می خوام به صورت دو زبانه ازش استفاده کنم.
کسی از دوستان هست که بتونه کمک کنه چه تغییری باید در فایل index.php قالبم بدم تا برای زبانهای rtl بره فایل template-rtl.css رو بارگذاری کنه؟؟؟
ممنون

سلام و خسته نباشید
من یه قالب انگلیسی دارم که می خوام به صورت دو زبانه ازش استفاده کنم.
کسی از دوستان هست که بتونه کمک کنه چه تغییری باید در فایل index.php قالبم بدم تا برای زبانهای rtl بره فایل template-rtl.css رو بارگذاری کنه؟؟؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
عموما بدین شکل می باشند باید بسته به توابعی که در فریم ورک و قالب به کار رفته خط اول کد رو تغییر بدیدکد:$dir = ($yt->getParam('direction') == 'rtl') ? ' dir="rtl"' : ''; ?> <!DOCTYPE html> <html<?php echo $dir; ?> lang="<?php echo $this->language; ?>">
این کد برای فریم ورک YT می باشد
ممنون از راهنماییتون. من از فریم ورک gantry استفاده می کنم. آیا باز هم باید از همین کد استفاده کنم؟ و اگر امکان داره من کدهای Index.php رو اینجا قرار بدم تا بررسی بفرمایید؟؟؟؟؟نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
فرم ورک گانتری خودش قابلیت راست به چپ داره !
از قالب خام مسترش استفاده می کنی یا نه قالب آماده گرفتی ؟
برو مدیریت قالب
قالب انتخاب کن بعد ویرایش بزن بعد پشتیبانی از rtl رو فعال کن
نمی خواد چیزی رو ویرایش کنی
خواستی هم بکگراند بزاری یا رنگ منو و استایل چیز های دیگه رو عوض کنی تو قالب مستر خامش برو فایل های less ویرایش کن
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام و ممنون از راهنمایی.
قالب آماده از شرکت مانستر هست. ولی هرچی گشتم نتونستم قسمتی برای تنظیم پشتیبانی از rtl پیدا کنم!!!!!
رو هاستی ؟ می تونی دسترسی بدی ؟
برو ویرایش قالب صد در صد داره
می تونم دسترسی بدم. چه جوری اطلاعات لاگین رو براتون بفرستم؟؟نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)