-
مشکل در انتقال از xampp به Cpanel
با سلام
من همه مراحل انتقال سایت از لوکال به هاست آنلاین که تو تاپیک دیگه ای بود رو انجام دادم و دیتابیس هم تعریف کردم ولی وقتی آدرس سایت رو میزنم تا به سایت وارد بشم با خطای زیر مواجه میشم:
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'load error: failed to find C:\xampp\htdocs\tgazfa/templates/shaper_onepage/less/master.less' in /home/tgazir/public_html/To/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php:1598 Stack trace: #0 /home/tgazir/public_html/To/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php(1683): lessc->compileFile('C:\xampp\htdocs...') #1 /home/tgazir/public_html/To/plugins/system/helix/core/helix.php(882): lessc->cachedCompile(Array) #2 /home/tgazir/public_html/To/plugins/system/helix/core/helix.php(912): Helix::autoCompileLess('/home/tgazir/pu...', '/home/tgazir/pu...') #3 /home/tgazir/public_html/To/templates/shaper_onepage/index.php(39): Helix::addLess('master', 'template') #4 /home/tgazir/public_html/To/libraries/joomla/document/html/html.php(531): require('/home/tgazir/pu...') #5 /home/tgazir/public_html/To/libraries/joomla/document/html/html.php(588): JDocumentHTML->_loadTemplate('/home/tgazir/pu...', 'index.php') #6 /home/tgazir/public_html/To/libraries/joomla/document/html/htm in /home/tgazir/public_html/To/plugins/system/helix/core/classes/lessc.inc.php on line 1598
ممنون میشم کمکم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-26-2014 06:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پس از کپی کردن فایل ها در هاست باید فایل configuration رو به درستی ویرایش کنید
سپس باید پلاگین مربوطه رو هم دریافت و در هاست نصب نمایید
پلاگینی که شما نیاز دارید Helix می باشد
پس از نصب یا قبل از نصب به مدیریت جوملا بروید و در منو مدیریت تنظیمات عمومی بر روی تب های سرور و سیستم کلیک کنید و دقت کنید مسیر پوشه های logs / tmp به درستی در هاست شکل گرفته باشند
پس از نصب پلاگین به مدیریت پلاگین ها رفته و پلاگین مورد نظر را فعال سازید تا سایت شما بالا بیاد
-
-
من پاک کردم همه چیز رو و از اول نصبش کردم و دیتابیس تعریف کردم و کانفیگ رو دوباره تنظیمش کردم ولی الان این ارور رو میده:
Table 'tgazir_farsi.kst2j_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `kst2j_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('267f648f7019c90ab3c93069a8cfd29b', 0, '1409122072')
فک کنم میگه پیشوند درست نیست ، از داخل کانفیگ نگاه کردم جلوی public $dbprefix = 'kst2j_'; خالی هست. آیا باید چیزیجلوی kst2j بنویسم؟
ممنون میشم جواب بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
shahrambd
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من پاک کردم همه چیز رو و از اول نصبش کردم و دیتابیس تعریف کردم و کانفیگ رو دوباره تنظیمش کردم ولی الان این ارور رو میده:
فک کنم میگه پیشوند درست نیست ، از داخل کانفیگ نگاه کردم جلوی public $dbprefix = 'kst2j_'; خالی هست. آیا باید چیزیجلوی kst2j بنویسم؟
ممنون میشم جواب بدید
یعنی کسی نیست بدونه مشکل کار از کجاست؟
-
-
به phpmyadmin بروید و کد زیر رو در sql اجرا کنید
#
# Table structure for table `tgazir_farsi.kst2j_session`
#
DROP table IF EXISTS tgazir_farsi.kst2j_session;
CREATE TABLE `tgazir_farsi.kst2j_session` (
`username` varchar(150) default '',
`time` varchar(14) default '',
`session_id` varchar(200) NOT NULL default '0',
`guest` tinyint(4) default '1',
`userid` int(11) default '0',
`usertype` varchar(50) default '',
`gid` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',
`client_id` tinyint(3) unsigned NOT NULL default '0',
`data` longtext,
PRIMARY KEY (`session_id`(64)),
KEY `whosonline` (`guest`,`usertype`),
KEY `userid` (`userid`),
KEY `time` (`time`)
) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`;
#
# Dumping data for table `tgazir_farsi.kst2j_session`
#
-
-

نوشته اصلی توسط
shahrambd
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من همه مراحل انتقال سایت از لوکال به هاست آنلاین که تو تاپیک دیگه ای بود رو انجام دادم و دیتابیس هم تعریف کردم ولی وقتی آدرس سایت رو میزنم تا به سایت وارد بشم با خطای زیر مواجه میشم:
ممنون میشم کمکم کنید.
برای دوستانی مینویسم که بعدا به همین مشکل برخورد کردند:
داخل فولدر کش رو از روت هاست خالی کنید درست میشه و سایت بالا میاد
-
کاربر مقابل از shahrambd عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)