-
انتقال هاست
سلام
من یک سایت داشتم روی یک سرور لینوکسی (plesk) میخوام آن را روی یک سرور ویندوزی (wps )انتقال دهم
از سایت و دیتابیس بک آپ گرفتم تنظیمان را انجام دادم اما وقتی آدرس سایت را میزنم blanck page نشان میدهد
من روی این سایت اطلاعات زیادی دارم و برایم بسیار مهم است که برگردد از دوستان میخواهم که اگر کسی می تواند این کار را برای من انجام دهد بسیار ممنون میشوم . اگر هزینه ای هم داشته باشد پرداخت می کنم.
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-25-2014 07:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جرا به هاست لینوکسی انتقال نمی دید؟
cpanel
directadmin
-
-
من هاست را خریدم دیگه کاریش نمیتونم کنم (ایران هاست)
-
-
بگید تغییرش بدند
از خودشون که بگیرید فکر نمی کنم مشکلی باشه البته اگه زمان زیادی نگذشته باشه و آدم های خوبی باشند 
در غی راین صورت وقتی مشکل داره شما تا یک سال می خواین مشکلات احتمالی را دنبال کنید یا هزینه ای که پرداخت کردین را مهم تر میدونید؟
-
-
خودشون میگن این پلانی که من خریدم از لینوکس پشتیبانی میکنه و تا به حال مشکلی نداشته میشه یه بررسی بفرمایید ببینید مشکل از کجاست
-
-
دوستان عزیز اگر کسی میتونه کمکم کنه هر کاری می کنم سایت بالا نمیاد.
-
-
دروود
شما از ایران هاست بخواهید تا سرویس شما رو به سرویس لینوکسی تغییر بدند
اگر این کار رو نکنید این اولین و تنها مشکل شما نخواهد بود !!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ایران هاست میگه که هاست لینوکسی نداره و فقط ویندوزی داره و مشتریانشان که سایت جوملایی دارند بدون مشکل کار می کنند البته یکی از پشتیانانشان مشکل من را حل کرد و الان سایت بالا می آید و ماژول ها همه کار میکنند
گفتند یکسری تنظیمات وجود داره که باید انجام می دادند ، با این وجود باز هم در آینده دچار مشکل میشوم ؟
-
-
به قطعیت نمیشه گفت بله یا خیر . به هر حال این مورد دور از انتظار نیست ...
امیدوارم به مشکل جدیدی برخورد نکنید .
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)