-
سوال در مورد api و چند سواله دیگر
سلام و خسته نباشید
من میخوام قالب اماده ای رو بخرم ، (میخوام نمایندگی سامانه پیام کوتاه بگیرم)! خوب هر سامانه api مخصوص خودشو داره ، از مدیران محترم کسی هست که برام این کار رو انجام بده ، هزینه اش هم پرداخت میشه .
سوال دیگه اینکه من این قالبی که میخوام بخرم ماژول ورود کاربر رو نداره! من میخوام که روی یک ساب دامین بزارمش ، اینم نیاز به طراحی خاصی داره؟
ممنون میشم که کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-27-2014 08:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
در مورد api و کد نویسی ماژول باید با برنامه نویسی هماهنگ کنید
اما در مورد ماژول ورود کاربر ! سیستم جوملا به صورت پیش فرض این ماژول رو داره اگر در قالب نمی بینید به مدیریت ماژول ها بروید و ماژول لاگین رو پیدا کرده و در موقعیت دلخواه قرار بدید فرقی نداره روی ساب دامین باشه یادامین این یک هسته از خود سیسم جوملاست
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد api و کد نویسی ماژول باید با برنامه نویسی هماهنگ کنید
اما در مورد ماژول ورود کاربر ! سیستم جوملا به صورت پیش فرض این ماژول رو داره اگر در قالب نمی بینید به مدیریت ماژول ها بروید و ماژول لاگین رو پیدا کرده و در موقعیت دلخواه قرار بدید فرقی نداره روی ساب دامین باشه یادامین این یک هسته از خود سیسم جوملاست
مرسی از پاسختون ! خوب چه طوری api رو باید هماهنگ کنم؟
و چه طوری میتونم پشتیبانی انلاین(چت انلاین ) رو هم به جوملا اضافه کنم؟ مرسی
-
-
در مورد API باید با برنامه نویس تماس بگیرید که بتونه چنین پلاگین و ماژولی رو براتون بنویسه
در مورد پشتیبان آنلاین افزونه های زیادی هستند که به صورت تجاری و رایگان منتشر شده اند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]- چت انلاین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - میز پشتیبان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)