با سلام
من می خواستم که عکس های یک مجموعه رو با عکس های دیگه جایگزین کنم یعنی آپلودش کنم اما جایگزین عکس های قبلی بشه؟؟
چطور اینکارو کنم؟؟؟
راستی چطور می تونم ش ID عکس هارو reset کنم؟؟

با سلام
من می خواستم که عکس های یک مجموعه رو با عکس های دیگه جایگزین کنم یعنی آپلودش کنم اما جایگزین عکس های قبلی بشه؟؟
چطور اینکارو کنم؟؟؟
راستی چطور می تونم ش ID عکس هارو reset کنم؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
تصویر قبلی رو حذف کنید و تصویر جدید رو بارگذاری کنید !!!
در پناه ایزد
خسته نباشین///...نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چقدر فکر کردی؟؟
من می خوام که دیگه allias و اسمش بهم نریزه و ID Numeber شم بالا نره... تک تک می تونم اینکارو کنم ولی زمان بره می خوام بصورت مجموعه باشه میشه؟؟؟
و اینک چطور ID Number رو ریست کنم؟؟
باید عکس های قبلی رو بک اپ بگیری ! بعدش باید عکس های جدید رو بر اساس مجموعه و عناوین با عسک های موجود در هاست هم نام rename کنی و اپلود کنی
کاریست بس مشکل و خسته کننده اگر تعداد تصاویر زیاد باشه
اما در مورد ایدی ها من متوجه منظور شما از ریست نشدم
سلام با تشکر از جوابتنوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون تعداد عکس ها زیاده اگه بخوام اینکارو کنم خیلی سخته....
یه کاری دیگه.... بیام همه ی عکس هارو پاک کنم دوباره آپلود کنم فقط اینکه هر عکسی مثل مطلب ها یا منو ها یه ID Number دارن که تا الان به تعداد عکس ها پر شده... اگه من عکس هارو پاک کنم و عکسهای جدید رو بزارم این ID میره بالا فک کنم.... حالا چیکار کنم که صفرشه بعد دوباره شمارش شروع شه...
منظورمو خدا کنه که رسونده باشم....
فقط هرچه سریعتر کمکم کنین کارم بد گیره///..
ممنونم از ادبیات زیبای شما !
با این دو بار در پست های بعد هم توضیح کامل دادید هنوز مشکل شما یه مقدار گنگ هست !
باید مشکل خودتون رو واضح و خوب بیان کنید تا راهنمایی دقیق بشه کرد !!!
شاید یک راه این باشه که تصاویر خودتون رو قرار بدید !
بعد به سراغ phpmyadmin از اونجا در دیتابیس ای دی نامبر ها رو ست یا ریست یا سورت کنید !
البته سخت هست و صد البته بکاپ واجب !
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)