سلام دنبال قالبی ک مشکلاتش کم باشه وبا کم ترین سختی فروشگاه اینترنتی درست کنم البته قالب رایگان باشه ممنون

سلام دنبال قالبی ک مشکلاتش کم باشه وبا کم ترین سختی فروشگاه اینترنتی درست کنم البته قالب رایگان باشه ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یه پیشنهاد
قالب مستر فرم ورک گانتری رو امتحان کن
خیلی خوبه من 3 تا فروشگاه با جوم شاپینگ را انداختم باهاش
اصن دنگ و فنگ نداره
میشه لینکشو بزاری.نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اهدای سلام و ادب .
دید شما از قالب و دید طراحی آن مهم است . چه بسا سایت هایی هستند که از قالب خبری استفاده میکنند اما با چینش درست و صحیح ماژول ها ، کامپوننت ها و ادیت مناسب وب سایت فروشگاهی شیکی دارند .
در اینترنت جستجو کنید قالب های فراوان رایگانی وجود دارد .
موفق باشید .
من چند تا دانلود کردم همشون ی مشکلاتی داشتن و چون من برنامه نویسی بلد نیستم گیر کردم!!!نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من روی لوکال نصب میکنم نمیدونم چرا مشکلاتی مربوط به phpبوجود میاد از xampp1.8.3 ,WampServer2.5استفاده میکنم!!چون معمولا قالب ها نصب سریع میزارن مجبور میشم جوملا رو نصب کنم و به مشکلات زیادی بر می خورم!!!
آدرس ایمیل بده واست بفرستم
خیلی خیلی راحته
فروشگاه بساز چند ثانیه
خیلی ممنوننوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط روی چه ورژن جوملا سوار میشه؟از چی برای لوکال استفاده کنم؟نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من به شخصه با 2.5 کار می کنم می تونی آخرین 2.5 از همین سایت دانلود کنی
واسه لوکال xamp استفاده کردم ایراد ندیدم والا
بیشتر سلیقه ای
علاقه مندی ها (Bookmarks)