-
تغییر کامپوننت کانتنت
سلام دوستان.
من یه پروژه نیمه کاره جوملا گرفتم.خودم وردپرس کار میکنم و هیچ آشنایی با جوملا نداشتم.ولی خوب تونستم یک کارایی بکنم.
ولی الان چند تا مشکل اعصاب خورد کن دارم.
این آدرس سایت مد نظر :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اول اینکه اون ماژول وسط صفحه که نوشته انگلیسی داره رو نمیتونم بردارم.ماژول رو حذف کردم.ولی خودش هنوز هست!
دوم اینکه فاصله لوگو رو از بالا بیشتر کنم.
اچ تی ام ال بلدم و اگه بگید که فایل صفحه اصلی چه فایلی هست و با ادیت اون میتونم به صورت دستی اینکارا رو انجام بدم ممنون میشم.(البته با توجه به اینکه سایت داینامیک هست فکر کنم چنین چیزی امکان پذیر نباشه)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-07-2014 03:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
توی قسمت قالب ها و بخش انتحاب ها نمایش موقعیت ماژول را قعال کنید و از آدرس زیر ببینید در موقعیت مذکور چه ماژولی ست شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با استفاده از فایرباگ یا inspect element م یتونبد بفهمید چه تغییراتی کجا باید داده بشه.
پی دی اف جوملا را از صفحه اصلی دانلود و مطالعه کنید.
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنمایی تون.
اون کار رو کردم.
موقعیتش content-top هست.
ولی هیچ ماژولی با این موقعیت ندارم!
مشکل لوگو هم با فعال کردن مازول تعویض زبان درست شد.
آقا یوزر/پس بدم اون یه تیکه رو خودت حذف کنی؟من فردا ساعت 7 باید برم شرکت تحویل بدم.
-
-
دوستان خواهش میکنم کمک کنید من فوق العاده عجله دارم.
-
-
سلام
قسمت انگلیسی وسط صفحه اصلا ماژول نیست!!!
این مربوط به قسمت component جوملا میشه!
شما نوع منو رو از تنظیمات منوی خانه روی یک مطلب قرار بده و مطلب مورد نظر روهم خالی بزار. در ضمن اگه قالب امکان عدم نمایش قسمت componnent در صفحه اصلی رو داشته باشه میتونید از تنظیمات قالب کمک بگیرید.
یک کار دیگه هم میتونید بکنید ، #component رو با css در صفحه اول غیر فعال کنید . البته برای این کار لازمه یک کلاس برای صفحه اول از قسمت مدیریت منوی خانه تعریف کنید و بعد اون از این کلاس قبل از component# استفاده کنید. (اما روش اول بهتر و راحتتره...)
موفق باشید
-
کاربر مقابل از ezoji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
ezoji
سلام
قسمت انگلیسی وسط صفحه اصلا ماژول نیست!!!
این مربوط به قسمت component جوملا میشه!
شما نوع منو رو از تنظیمات منوی خانه روی یک مطلب قرار بده و مطلب مورد نظر روهم خالی بزار. در ضمن اگه قالب امکان عدم نمایش قسمت componnent در صفحه اصلی رو داشته باشه میتونید از تنظیمات قالب کمک بگیرید.
یک کار دیگه هم میتونید بکنید ، #component رو با css در صفحه اول غیر فعال کنید . البته برای این کار لازمه یک کلاس برای صفحه اول از قسمت مدیریت منوی خانه تعریف کنید و بعد اون از این کلاس قبل از component# استفاده کنید. (اما روش اول بهتر و راحتتره...)
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز.
والا من خیلی متوجه نشدم شما چی گفتی. 
ولی اون کلمه component منو نجات داد!
مشکل رو حل کردم.
فقط این تگ رو از فایل ایندکس تم پاک کردم.
<jdoc:include type="message" />
از این دو دوستی که کمک کردن هم بسیار تشکر میکنم.
باشد که همه وردپرسی شویم تا از این مشکلات نداشته باشیم
-
-
سلام
حذف کردن <jdoc:include type="message" /> کار درستی نیست ، اما میتونه موقتا خوب باشه!
اینکه قسمت componnet در صفحه اول نمایش داده میشه و جایی برای تنظیم نمایش داده نشدنش نیست بده ، اما اگر شما از یک قالب حرفه ای استفاده میکردی و یا از قالب هایی که از یک فریمورک معتبر مثل t3 , gantry و یا warp استفاده میکنند ، استفاده میکردید ، به راحتی می تونسیتد تنظیم کنید که component در چه صفحه ای نمایش داده بشه و یا نشه!
من با وردپرس هم کار کردم ، وردپرس هم مثل جوملا نقاط ضعف و قدرتی داره ، مثل همین که شما نمیتونی یه ویجت رو در یک صفحه خاص منتشر کنی و باید از یک پلاگین و یا قالب برای این کار استفاده کنی !
به هر حال بهتره جوملا رو با یک قالب حرفه ای تجربه کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید...
موفق باشید
-
-
درسته.کار خوبی نبود و متاسفانه دیگه منو ها هم نشان داده نمیشد.امروز رفتم شرکت ضایع شدم.البته بیشتر میگفتم چرا روی ie7 درست اجرا نمیشه :d زیاد این مورد رو متوجه نشدن.
آقا من اون تگ رو برگردوندم.میشه یکم واضح تر بگی چه طور میشه اون رو حذف کرد؟ قالب هم همینجوری به من دادن.کلی هم داغون بود!
پ.ن: یه سری چیز ها که ادم ذاتی ازش خوشش نمیاد...جوملا اینجوریه واسه من :d
-
-
سلام
به تنظیمات منوی "خانه" یا همون صفحه اصلی برید.
از قسمت Page Display Options در باکس Page Class عبارت زیر رو وارد کنید:
nocontent
با این کار شما یک کلاس صفحه تعریف کردید!
حالا باید با این کلاس صفحه قسمت component رو غیر فعال کنید.
css اصلی قالب رو باز کنید و کد زیر رو در اون قرار بدید:
.nocontent #content-row{ display: none;}
حالا قسمت component در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه!
این کد css برای قالب های مختلف ، متفاوته...
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)