با سلام
من میخواهمتغییراتی که توسط فایرباگ و یا فشردن کلیدهای (shift+ctrl+c) در سایت خودم میدهم ذخیره شوند اما بعد از یک رفرش تمام تغییرات می پرند.لطفا کمک کنید باید چکار کنم و کجا بروم و مسیر همان کد را پیدا کنم که تغییر کند؟

با سلام
من میخواهمتغییراتی که توسط فایرباگ و یا فشردن کلیدهای (shift+ctrl+c) در سایت خودم میدهم ذخیره شوند اما بعد از یک رفرش تمام تغییرات می پرند.لطفا کمک کنید باید چکار کنم و کجا بروم و مسیر همان کد را پیدا کنم که تغییر کند؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز فایرباگ یک ابزاری است که شما بتوانید به صورت آنلاین تغییرات را در سایت اعمال و مشاهده کنید . همچنین به شما نمایش میدهد قسمتی که ویرایش نمودید فایل اصلی ان در کدام قسمت هاست شما قرار داد .
پس از اعمال تغییرات در فایرباگ باید به مدیر هاست بروید و تغییرات را در خود فایل اصلی سایت اعمال کنید . تا پس از بارگزاری مجدد تغییرات اعمال شود .
موفق باشید .
با سلام
دوست عزیز میشه بفرمایید در کدام قسمت فایرباگ نشان میدهد که فایل اصلی قسمت هاست قرار دارد؟من که در آن چیزی در این مورد متوجه نمی شوم.من وارد مدیریت قالب --->خصوصی سازی قالب می شوم نمی توانم فایل اصلی را پیدا کنم.اگرممکنه کمکم کنید خیلی به این موضوع احتیاج دارم
دوست عزیز مقالات این صفحه را مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
برای اعمال تغییرات روی استایل قالب باید به آدرس زیر برید:
Joomla > templates > YourTemplateName > TheCSSFile
در گذشته اکثر قالب ها فایلی به نام template.css داشت که در خیلی از موارد با تغییر اون می شد روی استایل قالب تأثیر گذاشت ولی قالب های امروزی هر کدوم از استراکچر خودشون استفاده می کنن.
بعضی از قالب ها رو به دلیل استفاده از LESS حتی نمی شه با پیدا کردن فایل CSS هم تغییر داد و باید مراحل پیچیده ترین رو طی کنید.
برای اینکه زودتر به نتیجه برسید دموی سایت و نام قالب رو ارائه کنید و تغییرات مورد نظرتون رو هم شرح بدید تا بشه راهنمایی دقیق کرد.
دروود
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)