سلام من یک سوال دارم وقتی با جوملا سایت میسازیم کداشو زیادو کم میکنیم امنیت میزاریم
وقتی با ارتیستر سایت میسزامی چطوری امنیتشو زیاد کنیم

سلام من یک سوال دارم وقتی با جوملا سایت میسازیم کداشو زیادو کم میکنیم امنیت میزاریم
وقتی با ارتیستر سایت میسزامی چطوری امنیتشو زیاد کنیم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فرقی نداره !!! چون آرتیستر هم داره قالب بهت می ده با همون مشخصات فقط یه چیزایش پیش فرض
شما تو این هم می تونی از فایروال استفاده کنی یا htacess ویرایش کنی
بیشتر مسائل امنیتی برمیگرده به هسته جومولا
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزیز ولی منظره من این بود که به جوملا تبدیلش نکنی به همون فایل استایتک
سایتی که ویرایبش نمیشه
آها منظور شما اینه که می خوای یه سایت استاتیک درست کنی بدی دست مشتری یا خودتون داشه باشید اما سایت مطالبش بمونه ؟
خو اگه می خوای استاتیک باشه آدرس Login بهش نده همین !!!
مدیریت ورود به جومولا رو هم عوض کن
منظورتو نمیفهمم لوگین ندمنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورم اینه که اگه می خوای سایت استاتیک باشه مسیر ورود به مدیریت جومولا رو به شمتری نده
همین
دوست عزیز من مثلا این سایت رو میگمنوشته اصلی توسط vatsap [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سایت استاتیکه و قابل ویرایش نیست قالب اپلود میکنی همین دیگه مدیریت نداره
این وبلاگه
ببین تو سایت بساز
با کامپوننت مسیر ورود به جومولا رو هم عوض کن
index.php رو هم وردار
مسیر جدید ورود سایت هم نده
همین
علاقه مندی ها (Bookmarks)