-
درخواست کامپوننت مدیریت کاربران
سلام من یه سایت دارم که میخوام به هرکدوم مشتریام یه اکانت توش بدم که بتونه توش مراحل انجام خریدش و فاکتورهاش و مشخصات دیگشو ببینه هر مرحله ای که واسش داره انجام میششه روشن باشه مثلا مرحله در حال بررسی روشن و بقیه مراحل مثل خریدو سفارش خاموش..خریدو فروش محصولاتمم اینترنتی نیس و میخوام جنبه پیگیری داشته باشه.چه افزونه ای استفاده بکنم بهتره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-18-2014 07:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ميتونيد از فروشگاه سازهائي مثل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده كنيد كه موارد درخواستي شما رو هم دارا ميباشد.
موفق باشيد
-
-
سایتم فروشگاهی نیستش.
کاربرا محصولشون که ماشین صنعتیه را حضوری سفارش میدن مام بشون یه اکانت میدیم که از طریقش بتونه مراحلو ببینه که الان تو مرحله تولیده یا آماده به نحویله یا مرحله نصب.
فاکتور خریدشم میتونه ببینه.با آر اس تیکت میشه؟
-
-
فاکتور خریدشم میتونه ببینه.با آر اس تیکت میشه؟
بله.. ميشه ولي بايد كاربر حتما درخواست بده تا شما بهش پيشرفت محصولشو گزارش بدين
موفق باشيد
-
-
ولی من میخام بدون اینکه درخواست بده فقط بره تو پنلش وضعیتو بینه.میشه؟
-
-
خب شما از همون جوم شاپینگ یا ویرچو استفاده کن (پیشنهاد من ویرچو) بعد محصول صنعتی هم بزار تو لیست فروش بعد یه کاربر که همان مشتری است رو بساز و اونو بخر
حالا می تونی نام کاربری و رمز عبور رو به مشتری بدی تا مراحلی که گفتی و تعریف کردیو تو پنلش ببینه
-
-
بله ممنون.امتحانش میکنم خبرشو اینجا میدارم که میشه یانه
-
-
ماژول مدیریت کاربران
ببخشید من تو سایتم میخوام یه فرمی بزارم که توسط مدیر پربشه که با استفاده از rsform این کارو انجام دادم.ولی میخوام اطلاعات که توسط فرم پر میشه و داخل سایت گزار ش گیری کنم به این صورت که کاربرای دیگه هم این کارو بتونن انجام بدن مثلا بر اساس فیلدهای فرم مثل شغل یا اسم بشه جستجو کرد و اطلاعات رو برگروند.میدونم rsform تو قسمت مدیریت چنین امکانی و داره و میشه خروجی اکسل گرفت. ولی میخوام تو سایت باشه و کاربران امکان جستجو داشته باشند.باید از چه ماژولی استفاده کنم...تورو خدا جواب بدبد خیلی واجبه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)