-
درخواست دو افزونه آرشیو مطالب و صفحه بندی
با سلام
پی دو تا افزونه هستم. از جوملا 2.5.22 استفاده میکنم
1- افزونه آرشیو مطالب : این افزونه رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود و نصب کردم ولی پیغام زیر رو میده
کد:
Notice: Undefined index: fyear in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 52
Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108
Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108
Notice: Undefined variable: arshive in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 197
Notice: Undefined variable: arshive in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 199
Notice: Undefined variable: params in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\views\pershianarshive\view.html.php on line 34
Notice: Undefined index: fyear in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 52
type == "basic"): ?> type == "advanced"): ?>
حالت آرشيو: type == "basic" ? "ساده" : "پيشرفته"; ?> تا تاريخ: year."/".$ArshiveClass->month."/".$ArshiveClass->day; ?> از تاريخ: fyear."/".$ArshiveClass->fmonth."/".$ArshiveClass->fday; ?> تا تاريخ: tyear."/".$ArshiveClass->tmonth."/".$ArshiveClass->tday; ?> تعداد مطلب: items); ?>
items) == 0): ?>
مطلبي براي نمايش وجود ندارد!
items as $count=>$row): ?>
عنوان مطلب تاريخ انتشار تعداد بازديد
link>$row->title"; ?> fdate['0']."/".$row->fdate['2']."/".$row->fdate['2']; ?> hits; ?>
2- یه افزونه هم واسه صفحه بندی میخوام مثل عکس زیر که البته تو همین سایت خودتون هم دارید ازش استفاده میکنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-19-2014 08:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مشکل اول حل شد، ولی مشکل دوم هنوز پا برجاست (صفحه بندی صفحه) کاری که انجام دادم این بود که به بخش مدیریت منو رفتم و منوی "صفحه نخست" را انتخاب کردم در سمت چپ این بخش در قسمت "انتخابهای طرح بلاگ" گزینه های "صفحه بندی" و "نتایج صفحه گذاری" را روی نمایش گذاشتم ولی هیج تغییری حاصل نشده است
-
-
در جوملا صفحه بندی توسط خود جوملا انجام میشه
شکل و فرم صفحه بندی هم مرتبط با قالب شما هست !
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در جوملا صفحه بندی توسط خود جوملا انجام میشه
شکل و فرم صفحه بندی هم مرتبط با قالب شما هست !
در پناه ایزد
اینی که میگی یعنی چی
چرا پس در لینک زیر با اون روشی هم که گفتم صفحه بندی انجام نشد
آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دلیل زیاد میتونه داشته باشه
میتونه تعداد نمایش مطالب رو در صفحه اصلی روی 15 یا بالاتر گذاشته باشند
میتونه از ماژول برای نمایش خبر استفاده کرده باشند
میتونه کلاً قالب سایت مشکل داشته باشه !
در پناه ایزد
-
-
بله. خبر رو با ماژول گلوبال نیوز نمایش میدهم. همچنین قالب رو خودم طراحی کردم
شما بفرمایید دقیقا چه کارهایی رو به ترتیب باید انجام داد
-
-
افزونه رو در مکان دلخواه با تنظیمات دلخواه منتشر کنید !
میتونید از نمایش اخبار توسط نمایش مطالب خود جوملا هم استفاده کنید میتونید هم نکنید !
بسته به سلیقه شماست
در پناه ایزد
-
-
میگم چطور مثل عکس زیر که صفحه بندی وجود داره منم تو سایتم داشته باشم (همانطوری که انتهای عکس میبینید زده 1-2-3-...)
-
-
این صفحه بندی متعلق به اسلاید شو هست و صفحه نیست شماره هست
به تعداد اخباری که نمایش داده میشه عدد میندازه !
همچنان انتخاب به سلیقه شما
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نه عزیز اسلاید شو نیست
لینک زیر رو ببینید انتهای صفحه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)