-
مشکل در مرحله اتصال به دیتابیس
[با سلام
من ویندوز 8 دارم. ادرس سایتمو زدم صفحه نصب جوملا اومده مراحل نصب انجام دادم رسید به مرحله اتصال به دیتابیس ولی به مرحله بعد نمیره .همه چی رو درست وارد کردم.هاستم هم« مهر هاست »هست.
چیکار کنم حالا.هر کی بلده جوابشو بفرسته به این ایمیل برام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر خطای دیتابیس:
ویرایش توسط oliict : 09-10-2014 در ساعت 08:46 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-10-2014 08:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
دیتابیس ساختید ؟
یوزر برای دیتابیس ساختید ؟
یوزر رو به دیتابیس متصل کردید ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
من گفتم چی نوشتی حالا خوب همه این کارا رو انجام دادم عزیزم. دیتابیس ساختم . یوزر ساختم بهم متصلشون کردم. نمیدونم فلان کارو کردم . ولی مشکل بر طرف نشد که نشد کسی هم نیست که درست وحسابی راهنمایی کنه. من هرجا رفتم راهنمایی کردنشون به جای این که ادم رو اگاه کنه بیشتر گمراه میکنه. هرکی واسه خودش یه راه حلی داده. یکی نیست که درست و حسابی بلد باشه کار ما رو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
-
کاربر مقابل از oliict عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
عزیز من برادر من
شما نام کاربری و پسورد رو مسلما اشتباه داری وارد می کنید
به مدیریت sql هاست برید و اونجا دوباره یک نام کاربری و یوزر رو ایجاد کنید پس از ذخیره کردن اطلاات رو بهتون نشون میده
اصولا یک پیشوندی هم برای این نام و یوزر ساخته خواهد شد :
نام کاربردی : hostname_oli
رمز عبور : رمز انتخابی شما
نام بانک اطلاعاتی : hostname_olishomali
باید بدین شکل باشه
این مراحل رو با دقت بازبینی نمایید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام بنده هم مشکل همین اقا رو دارم
این کارو هم انجام دادم :
به مدیریت sql هاست برید و اونجا دوباره یک نام کاربری و یوزر رو ایجاد کنید پس از ذخیره کردن اطلاات رو بهتون نشون میده
اصولا یک پیشوندی هم برای این نام و یوزر ساخته خواهد شد :
نام کاربردی : hostname_oli
رمز عبور : رمز انتخابی شما
نام بانک اطلاعاتی : hostname_olishomali
باید بدین شکل باشه
این مراحل رو با دقت بازبینی نمایید
یا این ارور این اقا رو میده یا هم این ارور رو:
برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: MySQL server has gone away SQL=-- -- Dumping data for table `xpg7o_wf_profiles` -- INSERT INTO `xpg7o_wf_profiles` (`id`, `name`, `description`, `users`, `types`, `components`, `area`, `device`, `rows`, `plugins`, `published`, `ordering`, `checked_out`, `checked_out_time`, `params`) VALUES (1, 'Default', 'Default Profile for all users', '', '3,4,5,10,6,7,8', '', 0, NULL, 'help,newdocument,undo,redo,spacer,bold,italic,und erline,strikethrough,justifyfull,justifycenter,jus tifyleft,justifyright,spacer,blockquote,formatsele ct,styleselect,removeformat,cleanup;fontselect,fon tsizeselect,forecolor,backcolor,spacer,clipboard,i ndent,outdent,lists,sub,sup,textcase,charmap,hr;di rectionality,fullscreen,preview,source,print,searc hreplace,spacer,table;visualaid,visualchars,visual blocks,nonbreaking,style,xhtmlxtras,anchor,unlink, link,imgmanager,spellchecker,article', 'contextmenu,browser,inlinepopups,media,help,clipb oard,searchreplace,directionality,fullscreen,previ ew,source,table,textcase,print,style,nonbreaking,v isualchars,visualblocks,xhtmlxtras,imgmanager,anch or,link,spellchecker,article,lists,charmap', 1, 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', '{"lists":{"buttons":["numlist","bullist"]}}'), (2, 'Front End', 'Sample Front-end Profile', '', '3,4,5,10', '', 1, NULL, 'help,newdocument,undo,redo,spacer,bold,italic,und erline,strikethrough,justifyfull,justifycenter,jus tifyleft,justifyright,spacer,formatselect,stylesel ect;clipboard,searchreplace,indent,outdent,lists,c leanup,charmap,removeformat,hr,sub,sup,textcase,no nbreaking,visualchars,visualblocks;fullscreen,prev iew,print,visualaid,style,xhtmlxtras,anchor,unlink ,link,imgmanager,spellchecker,article', 'contextmenu,inlinepopups,help,clipboard,searchrep lace,fullscreen,preview,print,style,textcase,nonbr eaking,visualchars,visualblocks,xhtmlxtras,imgmana ger,anchor,link,spellchecker,article,lists,charmap ', 0, 2, 0, '0000-00-00 00:00:00', '{"lists":{"buttons":["numlist","bullist"]}}'), (3, 'Blogger', 'Simple Blogging Profile', '', '3,4,5,10,6,7,8', '', 0, NULL, 'bold,italic,strikethrough,lists,blockquote,spacer ,justifyleft,justifycenter,justifyright,spacer,lin k,unlink,imgmanager,article,spellchecker,fullscree n,kitchensink;formatselect,underline,justifyfull,f orecolor,clipboard,removeformat,charmap,indent,out dent,undo,redo,help', 'link,imgmanager,article,spellchecker,fullscreen,k itchensink,clipboard,contextmenu,inlinepopups,list s,charmap', 0, 3, 0, '0000-00-00 00:00:00', '{"editor":{"toggle":"0"},"lists":{"buttons":["numlist","bullist"]}}');
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
دیتابیس ساختید ؟
یوزر برای دیتابیس ساختید ؟
یوزر رو به دیتابیس متصل کردید ؟
در پناه ایزد
بله همه این کار هارو هم انجام دادم اون مشکل هست
درصورت تمایل در پ.خ میتونم آدرس هم بدم و اطلاعات هاستمم بدم؟
-
-
بنده هم با این دوستمون oliict
موافقم منم از خیلی جا ها پرسیدم جوابی نگرفتم کسی بلد نبوده
تنها امید و اخرین امید این سایته؟
-
-
جدولی در دیتابیس به صورت xpg7o_wf_profiles نداریم !!!
مشخصات سرور خودتون رو قرار بدید !
ورژن پی اچ پی سرور و اپاچی سرور !؟
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
جدولی در دیتابیس به صورت xpg7o_wf_profiles نداریم !!!
مشخصات سرور خودتون رو قرار بدید !
ورژن پی اچ پی سرور و اپاچی سرور !؟
در پناه ایزد
تیکت فرستادم پشتیبانی هاستم جواب دادن میدم خدمتتون اطلاعات کامل رو ممنون
آدرس سایت رو هم براتوم پیاغم خصوصی میکنم
-
-
آقا این اطلاعات سرورم هست
Server Name server-porbazdid
cPanel Version 11.46.0 (build 17)
Theme x3
Apache Version 2.2.27
PHP Version 5.4.29
MySQL Version 5.5.40-cll
Architecture x86_64
Operating System linux
Shared IP Address 46.4.116.14
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)