اقایون تیم پشتیبانی منتظر پاسخ شما هستیم همچنان

اقایون تیم پشتیبانی منتظر پاسخ شما هستیم همچنان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اقایون تیم پشتیبانی لطفا تکلیف مارو مشخص کنید اگه میدونید بلد هستین بگین مشکل مون حل بشه اگرم بلد نیستین بگین تکلیفمون مشخص بشه دیگه
قصد جسارت ندارم ولی با عرض تاسف تیم پشتیبانی جوملا کمی نسبت به سوالای کاربراشون بی تفاوتا نسبت به تیم های پشتیبانی سایر اسکریپت ها
ویرایش توسط Nardonmn1@gmail.com : 11-22-2014 در ساعت 06:19 PM
مشکل شما دقیقا همون جدولیه که اصلا جدلوی به اسم پروفایل در جوملا وجود خارجی ندارد
باید با دقت بشینید شروع تگ و پایان هر جدول رو پیدا کنید چجوری شروع و پایان می پذیرند سپس اون جدول مربوطه رو از بانک اطلاعاتی با ویرایشگر متن حذف کنید و دوباره ایمپورت کنید
اقا جان من که جوملا بساز نیستم من این اسکریپت رو از سایت خودتون دانلود کردمنوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اپلودش کردم تو هاسنم اکسترگتش کردم
دیگه من که دستکاریش نکردم دو سه روز پیش هم که بنده آدرس سایتمو رو به رفیقتون مرساد پیغام خصوصی کردم که خودتون بببینین ولی باز فکر کنم وقت نداشتن به سوال ما جواب بدن
الان ما دیگه بیخیال جوملا بشیم ؟
دروود
ادرسی که قرار دادید سایت ما نیست و جزو سایت های زیر مجموعه ما هم نیست !!!
عرض کردم نشخصات رو خصوصی ارسال کنید ! منظور یوزر و پسورد بود !
شما لینک مشکل خودتون در انجمن رو قرار دادید و ذکر کردید که پشتیبانی هاست دارن بررسی میکنن و شما خودتون دوباره اطلاع رسانی میکنید
در پناه ایزد
آقا در مرحله 4 یعنی همون دیتابیس اجازه جلو رفتن نمی ده چی کار کنم؟
اینم خطا
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
اینم عکس اول کار
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم عکس بعد از زدن دکمه ی ادامه:
اینم مشخصات دیتابیس:
سلام دوستان
من همین مشکل رو دارم. البته نصب چوملا برای من به مرحله ی اطلاعت دیتا بیس نمیرسه و در مرحله قبل می مونه.
مشکل از اینجا شروع شد که همه ی فایل های موجود در هاست (cpanel) رو پاک کردم. بعد در بالا و پایین صفحه هنگام نصب جوملا یه خطایی اومد sesion.php از پشتیبان هاست خواستم درستش کنه . خطاها رو برد ولی همین مشکل در نصب هنوز هست. بعد از اون پشتیبان ها خنگ شدن و جواب درست نمیدن.
ضمنا وردپرس براحتی روی هاستم نصب میشه.
خواهشا یکی کمک کنه
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
من هم مثل شما به این مشکل برخوردم - اینکه نصب جوملا روی لوکال توی مرحله ایجاد جداول پایگاه داده گیر می کرد و نمیرفت مرحله بعد - و تونستم از توی یکی از سایت های خارجی جواب رو پیدا کنم
برید به این آدرس
joomla folder\installation\sql\mysql
فایل joomla.sql رو باز کنید و
ENGINE=InnoDB ها رو در تمام فایل با ENGINE=MyIsam عوض کنید مشکلتون حل میشه و جوملا نصب می شه
دوست عزیز من همه این کارها رو انجام دادم. اما بازم نشد. موندم چیکار کنم. بازم به دیتا بیس کانکت نمیشه.
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL
علاقه مندی ها (Bookmarks)