-
سوال در مورد قالب
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم اینکه من چجوری از قالب که دانلود کردم استفاده کنم؟من وقتی دانلودش کردم از فایل زیپ خارجش کردم بعدش توی پوشه template کپی کردم ولی وارد سیستم مدیریت محتوا میشم توی قسمت قالب چیزی استفاده نشده سوال بعدی اینکه من یه قالب دارم درست میکنم بعدش میخوام ببینم الان کجای کارم یعنی قالبمو بتونم ببینم و ویرایش کنم اینم توی فولدر template کپی کردم ولی وارد سیستم که میشم توی قسمت قالب ها وجود نداره خیلی ممنونم از سایت خوبتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-12-2014 10:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با توجه به شیوه سوالی که پرسیده اید هنوز مبتدی هستید پس پیشنهاد می کنم از منوهای بالا بخش مستندات رو حتما مطالعه بفرمایید چون اموزش های کاربردی داره
همنین در صفحه اول سایت هم کتاب جوملا رو دانلود کرده و برای یکبار هم که شده مطالعه بفرمایید
برای نصب قالب همون فایل زیپ رو باید نگه دارید و به مدیریت سایت / مدیریت افزونه ها / نصب افزونه ها رفته و با انتخاب فایل زیپ شده اقدام به نصب نمایید
پس از موفقیت امیز بودن نصب باید به مدیرید افزونه ها / قالب ها بروید و نام قالب مورد نظر خودتون رو باید در لیست قالب های نصب شده مشاهده نمایید
برای تغییرات در قالب که به صورت دسترسی سریع و اسان می باشد با کلیک بر روی نام قالب وارد تنظیمات خواهید شد
برای فعال کردن قالب هم کافیست تیک کنار نام قالب را زده و گزینه پیش فرض را از منو بالا لیست ها بزنید
برای مشاهده موقعیت های قالب کافیست بدین شکل عمل کنید site .com/index.php/?tp=1
موقعیت های قالب برای قرار دادن ماژول ها و چیدمان صفحه کارایی دارند که می توانید با ورود به بخش مدیریت ماژول ها هر ماژول رو در موقعیتی که خواستید قرار بدید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)