-
در خواست کد هایه اچ تی داکس
سلام من میخوام اچ تی داکسمو ویرایش کنم همه مقاله ها هر چی هست خودندم ولی گیج شدم
اگه میشه شما تمام کد هایی که من باید بزارم داخل اچ تی داکسم رو اینجا بزارید تا من کپی کنم داخل فایلم
من گیج شدم اصلا خواهش میکنم
منظورم اینه که شما کد هایی که من باید بزارم داخل اچ تی داکسمو شما بزارید من کپی کنم که امنیت سایتم بره بالا من هر چی خوندم گیج شدم ممنونم 
لطفا پست ندید برو اینو بخون من خوندم نفهمیدم شما همون کدارو بزار اماده من بزارم داخل اچ تی داکسم کد هارو همینجوری بریزید یا داخل یک نودپت بریزید بعد اپلود کنید من دانلود کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-13-2014 06:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به صورت پیش فرض با فعال سازی سئو توی قسمت تنظیمات ، خود فایلایجاد میشه و نیاز به درج دستی نیست.
اما اگر شما بخواین کارهیا بیشتری بکنید مثلا یک رنج آی پی را محدود کنید و.. باید بر اساس نیازتون تغییرات بدید.
وگرنه همین فایلی که اتوماتیک ایجاد میشه کافیه.
شاد باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به صورت پیش فرض با فعال سازی سئو توی قسمت تنظیمات ، خود فایلایجاد میشه و نیاز به درج دستی نیست.
اما اگر شما بخواین کارهیا بیشتری بکنید مثلا یک رنج آی پی را محدود کنید و.. باید بر اساس نیازتون تغییرات بدید.
وگرنه همین فایلی که اتوماتیک ایجاد میشه کافیه.
شاد باشید
دوست عزیز یعنی این کد هایی که میگن بریزید تا امنیت بره بالا بعد کد فایل
htdoces.
داخل همه فولدرا بریزید انجام ندم ؟!!!
یعنی اگه به صورت پیش فرض بسازم میشکلی نیست امنیت اونو داره ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)