سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: تزریق اطلاعات به یک قالب

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال

تزریق اطلاعات به یک قالب

سلام
    من فعلا جوملا 1.5 دارم و می خوام اون رو تبدیل به جوملا 3 بکنم. و البته بصورت تست با کامپوننت redmigrator تونستم اینکار رو انجام بدهم
    ولی یک مشکلی هست که خیلی اذیت میکنه و اونم اینکه
    وقتی ما یک دیتا بیس رو به به یک جوملای دیگه تزریق میکنیم تمام تنظیمات جوملای جدید بهم میخوره و در واقع شبیه جوملای قبلی میشه
    از اونطرف هم قالب ها به شدت حرفه ای شدن و اگر با کوئیک استارت نصبشون نکنیم تقریبا نمیشه از تمام امکاناتش استفاده کنیم یا حداقل یک هفته ای سرکاریم
    سوا من اینه
    من میخواهم قالب دلخواهم رو با کوئیک استارت نصب کنم. بعدش اطلاعات سایتم رو به اون اضافه کنم جوری که تنظیمات قالب بهم نخوره.
    من الان این اطلاعات رو هم در جوملا 3 و هم جوملا 1.5 دارم.
    چطوری میتونم اینکار رو کنم.
    تویه پستی دیدم کسی اشاره کرده بود کوئیک استارت درست کنم (خطاب به کسی دیگه) اینکار هم جواب میده؟
    راهی هست که بشه فقط محتوا و مطالب سایت رو سریع از یک قالب به قالب دیگه فرستاد؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    1 - بسته نصبی جوملا 3 رو نصب کنید
    2 - از جداول مطالب سایت خودتون که عموما content باید باشه بک اپ بگیرید ( فقط همین جداول رو فعلا به صورت مجزا انتخاب و export کنید )
    3 - به بانک اطلاعاتی سایت بسته نصبی بروید و همه جداول content رو حذف کنید
    4 - بک اپی که از جداول content سایت جوملا 1.5 گرفته اید را به بانک اطلاعاتی جوملا نصبی 3 import کنید
    این ساده ترین روش برای این کاره که با دقت اگه همراه باشه شما را از روزها تلاش برای به روز اوری ازاد می کنه

4. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

خیلی گلی ممنون
    با این روش میشه سریع از یک قالب به قالب دیگه رفت درسته؟
    مطالبی که باید جابجا کنم در کدام جدولهاست. منظورم یکی کانتنت ، کتگوری و منو وو...
    میشه اسم جدولهایی که باید منتقل بشه رو بگید؟
    در مورد کامپوننت هایی که روی سایت قبلی نصبه مثل نظر کاربران و گالری و... اونا رو هم میشه برد یا باید بی خیال بشیم
    مممنون

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    با این روش اگر با دقت عمل کنید هر کاری رو می تونید انجام بدید چون من در تمام پروژه هام و سایت های شخصی و تجاری خودم هر 3-6 ماهه کاملا سایت رو تغییر میدم
    اگر از مطالب سایت در هسته پیش فرض " مطالب و محتوای " جوملا استفاده می کنید کار شما با جداولی است که content در اونها به کار رفته است
    فقط کافیه اسامی افزونه ها رو بدونید.. تمام افزونه های نصب شده جداول همنام خودشون در دیتا بیس می سازند
    تنها مشکلی که در مورد افزونه ها مانند گالری و نظر سنجی شاید پیش بیاد
    1- اگر مانند روش بالا که توضیح دادم چگوونه افزونه رو نصب و سپس بانک اطلاعاتی مورد نظر رو از جداولش خالی کنید و جداول بانک اطلاعاتی مانند گالری رو تزریق کنید پیام موفقیت امیز نشون میده اما به دلیل عدم استفاده از نسخه رایج این کار دردی رو دوا نمی کنه و باید به صورت دستی با تنظیمات افزونه کار کنید

7. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

اسم جداول اصلی رو میشه بگید مثلا توی نرم افزار redmigrate دنبال اینا میگرده. بینشون کدوم ها رو میشه بیخیال شد؟
    users categories contents contents frontpage menus menus types modules modules menus banners banners clients banners tracks contacts newsfeeds weblinks
    یک سوال دیگه این پیشوندی که وقت نصب مینویسیم اینجا دردسر ساز نشه توی قالبهای مختلف عوض میشه؟
    اگر بخوام محتوام رو ببرم تو k2 میشه برگردوندش به محتوای اصلی یا نه؟ چون این قالبه اساش k2 هستش
    من کارایی که گفتید انجام دادم و کامل شد ولی تو یکی دوتا تست نتونستم با اکانت ادمین لاگین کنم. میگه شما دسترسی لازم رو ندارید. هم با پسورد قبلی ادمین و هم پسورد ادمین جدید تست کردم. با ریست پسورد هم پسورد رو تبدیل به 12345 کردم با این پسورد هم لاگین نتونستم کنم
    یک بارش همین طوری بدونم اینکه بفهمم چی شده درست شد ولی الان مثل آهو در یک گلستان گیر کردم. بدادم برسید

من به مشکل برخوردم کسی هست کمکی کنه؟