-
ایجاد شدن خودکار فایل های Css در قالب در بخش t3-assets/css
با سلام دوستان
خسته نباشید
من امروز یک قالب را کار کردم خیلی عیجب بود اسمش BT-Travel هست
این قالب خیلی عجیبه وقتی تغییرات Css رو انجام می دهم اعمال میشه مثلا فونت فیس و یا چیزای دیگه اما
اولا که تو مسیر در روت خوانده میشه
t3-assets/css
و از مسیر اصلی قالب فراخوانی نمیکنه !!
بعد اینکه فردا میام میبینم یک فایل Css به اسم خودش ساخته Css اولیه قالب را ساخته ذخیره کرده ! و همه چیز از فایل جدید خوانده میشه
خیلی عجیه من این فولدر را از روت هاست پاک میکنم با یک Reload دوباره ساخته میشه در روت هاست !
یکی کمک کنه کسی تا به حال چنین مشکلی برخورده !
باید چی کار کنم کلا از یک Css بخونه

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2014 05:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز : قالب شما بر اساس فریم ورک T3 طراحی شده و به صورت پیش فرض سی اس اس های اصلی رو شناسایی و فراخوانی می کنه . پوشه ای که ادرس دادید حالت کش سی اس اس برای این فریم ورک داره و مشکلی نداره... که بخواهید حذف و یا تغییر نام بدید چون پس از هر بار بارگذاری سایت لاگ ها رو درون این پوشه در قالب فایل css ذخیره سازی میکنه. خاصیت فریم ورک همینه
-
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز : قالب شما بر اساس فریم ورک T3 طراحی شده و به صورت پیش فرض سی اس اس های اصلی رو شناسایی و فراخوانی می کنه . پوشه ای که ادرس دادید حالت کش سی اس اس برای این فریم ورک داره و مشکلی نداره... که بخواهید حذف و یا تغییر نام بدید چون پس از هر بار بارگذاری سایت لاگ ها رو درون این پوشه در قالب فایل css ذخیره سازی میکنه. خاصیت فریم ورک همینه
سلام ممنون از راهنمایی
حالا باید چیکار کنم تا تغییراتی که من اعمال می کنم رو بر نداره تغییرات خودش رو بارگذاری کنه ؟!
من هرچی میاد مثلا بیشتر سر فونت فیسه
میام فونت ها رو مثلا تغییر میدم فرداش برمیداره برای خودشو تو یک فایل سی اس اس دیگه میذاره
ممنون
-
-
دوستان چی کار کنم خیلی عجیه !
الان یک مطلب اضافه کردم به سایت فقط اون متن مطلب را با تغییرات اولیه داره نشون میده !
باید چیکار کنم تا اینقدر برای خودش Css ایجاد نکنه با ایجاد محتوا این مشکل پیدا میشه برای خودش Css میسازه و صفحه جدید را با تغغیرات اولیه بارگذاری میکنه !!!!!
در ضمن من پلاگین T3 رو از پلاگین ها این فریم ورک غیرفعال می کنم سایت کلا بالا نمیاد
اصلا جوملای من با این قالب داره از این فریم ورک مسخره میخونه کلافه شدم
یکی کمک کنه
-
-
دروود
این فریم ورک متعلق به قالب شما هست ! نه جوملا !!!
این پلاگین (t3) رو غیر فعال کنید قالب شما و محتویات اون نمایش داده نخواهد شد ...
راه حل شما هم اینه که شما روی فایل های اصلی css تغییرات رو اعمال کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
این فریم ورک متعلق به قالب شما هست ! نه جوملا !!!
این پلاگین (t3) رو غیر فعال کنید قالب شما و محتویات اون نمایش داده نخواهد شد ...
راه حل شما هم اینه که شما روی فایل های اصلی css تغییرات رو اعمال کنید
در پناه ایزد
ممنون مشکلم را حل کردم
باتشکر
-
-
سلام ببخشید این مشکل چطوری حل شد می گید تا ما هم یاد بگیریم
-
-
دروود
با ادیت کد های css !!!
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)