-
لطفا کمک کنید!!!!!
سلام و خسته نباشید
من جوملا نسخه 3.3.1 رو دانلود کردم و نصب کردم حالا قالب مناسب میخام و متاسفانه هر چی تو نت سرچ زدم قالب رایگان پیدا نکردم من عجله دارم خواهشا کمکم کنید موضوع پروژه پایانیم طراحی وب سایت هستش و دارم یه سایت طراحی میکنم ولی قالب مناسب با اون پیدا نکردم یعنی اصلا پیدا نکردم میشه کمکم کنید؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2014 01:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این نمونه رو میتونید سفارشی کار کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sanaz82
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام و خسته نباشید
من جوملا نسخه 3.3.1 رو دانلود کردم و نصب کردم حالا قالب مناسب میخام و متاسفانه هر چی تو نت سرچ زدم قالب رایگان پیدا نکردم من عجله دارم خواهشا کمکم کنید موضوع پروژه پایانیم طراحی وب سایت هستش و دارم یه سایت طراحی میکنم ولی قالب مناسب با اون پیدا نکردم یعنی اصلا پیدا نکردم میشه کمکم کنید؟؟؟؟
سلام به من زنگ بزن برات میسازم 09365383231
با ره قیمیتی که گفتی
-
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
سلام
این نمونه رو میتونید سفارشی کار کنید
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون ولی یعنی چی که سفارشی کار کنم؟؟!!! یعنی خودم قالب بسازم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
vatsap
سلام به من زنگ بزن برات میسازم 09365383231
با ره قیمیتی که گفتی
نمیخام پول خرج کنم از نت نتونستم پیدا کنم نمیشه راهنمایی کنی قالب فارسی پیدا کنم؟ برا نسخه 3.3.1
-
-
سلام
نه منظورم ساخت قالب نبود.
می تونید نسخه کامل جوملا و قالب رو دانلود کرده و محتوا رو تغییر بدید.
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
سلام
نه منظورم ساخت قالب نبود.
می تونید نسخه کامل جوملا و قالب رو دانلود کرده و محتوا رو تغییر بدید.
موفق باشید
ممنون که وقتتون رو میزارید برا سوالای من ولی یه سوال دیگه برا من پیش اومد
ینظرم این سایتی که معرفی کردیدفارسی نبود من جوملا فارسی میخام... زیاد حرفه ای نیستم برا همین کار کردن با فارسی برام اسونتره....
-
-
سلام
زبان فارسی رو نصب کنید.
قالب RTL هست و با تغییرات کمی می تونید استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منبع خوبی برای برخی سوالات شما هستند.
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
sanaz82
ینظرم این سایتی که معرفی کردیدفارسی نبود من جوملا فارسی میخام... زیاد حرفه ای نیستم برا همین کار کردن با فارسی برام اسونتره....
ساناز منم وقتی کار کردم مثل تو دنبال قالب بودم مشکلی نیست بیا برات میسازم تماس بگیر
دوس داری سایتت شیبیه چه سایتی قالبش باشه لینک اون سایترو بده برات میسازم میفرستم یک اس بده لینک سایتی که دوس داری شبیش باشه زیرشم بنویس سانازی
-
-

نوشته اصلی توسط
sanaz82
ساناز بده من خودم برات میسازم سایتو رو هاست tk که برات رایگان در بیاد خودمم قالبتو میسازم یه اس بده لینکه سایتی که دوس داری شبیش باشه بده تا برات بسازم اماده بدمت بدی استادت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)