سلام.
یه افزونه برای درج نظر میخوام که captcha در اون به صورتی باشه که افراد نابینا هم بتونن استفاده کنن (مثلا پرسشی باشه یا فایل صوتی داشته باشه)
ممنون

سلام.
یه افزونه برای درج نظر میخوام که captcha در اون به صورتی باشه که افراد نابینا هم بتونن استفاده کنن (مثلا پرسشی باشه یا فایل صوتی داشته باشه)
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
قابلیت اسپیکر داره ! میتونه صوتی پخش بشه !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
خیلی ممنون. من اینکار رو طبق آموزش انجام دادم و مشکلی نبودنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط من برای درج نظر بینندگان سایت از Comments 2.3.0.2 استفاده میکنم و تغییر captcha در تنظیمات این کامپوننت امکان پذیر نیست.
راه حل چیه آیا افزونه بهتری که این امکان رو داشته باشه برای درج نظر وجود داره یا همین افزونه رو میشه دستکاری کرد؟
ممنون
کسی برای این مورد راه حلی نداره؟؟؟؟
چطور قابل تغییر نیست ؟!
تصویر قرار بدید !
این افزونه از خودش کپچا داره !!!
در پناه ایزد
بله کپچا داره ولی نمیشه تغییرش داد. کپچا در این افزونه پخش صوتی نداره و معمولیه.نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من میخواستم عکس آنرا بفرستم ولی فقط میشه از روی url آدرس عکس را داد باید چطور عمل کنم؟
ممنون از پیگیری شما
افزونه رو از کجا دریافت کردید ؟
ورژن جوملاتون چنده ؟
اسکرین شات بگیرید و قرار بدید !!!
در پناه ایزد
نسخه جوملا 2.5.7نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و یادم نیست افزونه را از کجا دریافت کردم
همینطور که در عکس پیداست تغییر گپچا غیر فعال هست
ممنون
![]()
راه حلی وجود نداره؟؟نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت رو حذف کنید
نسخه اخرین انگلیسی رو امتحان کنید !
نتیجه رو بیان کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)