-
UIkit
با سلام . خسته نباشید من داشتم دنبال یک ماژول می گشتم . چشمم خورد به اسم یو آی کیت . دیدم نوشته مجموعه ای برای زیبا کردن وبسایت . در اینترنت چیزی در بارش (که برای جوملا باشه) ندیدم . می خواستم بدونم کسی می تونه کمکم کنه ؟ اگه می تونین لطفا بهم بگین. اگر فکر می کنید با پیقام پسقام نمی تونین خوب مقصودتونو بیان کنید لطفا با من چت کنید در یاهو
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برایم خیلی مهم شده اگه کمکم کنید خیلی ممنون می شم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-21-2014 07:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
UIkit مجموعه ای از ابزارهای رایگان برای ایجاد صفحات وب و نرم افزارهای تحت وب است که شامل دستورات HTML، CSS و توابع جاوا اسکریپت جهت تولید و نمایش فرم ها، دکمه ها، تب ها، ستون ها و سایر المان های مورد نیاز طراحی وب می باشد.
در واقع UIkit یک فریمورک طراحی صفحات وب مثل bootstrap است.
شما میتونید UIkit رو به راحتی به سایتتون اضافه کنید ، فقط کافیه فایل های اصلی UIkit رو به قالب جوملا اضافه کنید . فایل های css و js و فونت ها .
استفاده از uikit هم در سایت رسمی به صورت کامل توضیح داده شده!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از ezoji عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خیلی ممنون اما هنوز یک سوال دارم ببخشید من الان اضافه کردم اما بلد نیستم ازش استفاده کنم . یعنی در حقیقت هیچ تقییری در جوملا نیامده پس حتما یا من اشتباه کاری کردم یا باید یک جور دیگه (خارج از محیط جوملا) باید کنترل کنمش. در سایتش هم خیلی خوب متوجه نشدم . هنوز زبانم اونقدر خوب نشده که کامل بفهمم 
و یک چیز دیگه ... برای استفاده ازش باید برنامه نویسی بلد باشم یا نه ؟؟؟ من با برنامه نویسی آشنایی کمی دارم می خواستم بدونم باید یاد داشته باشم تا بتونم ازش استفاده کنم یا نه؟
ممنون که وقتتونو گزاشتید و خوندید.
ویرایش توسط HBK-Amirali : 09-21-2014 در ساعت 08:43 AM
-
-
بعد از اضافه کردن فایل های uikit تغییری در سایت شما انجام نمیشه. شما باید از امکانات uikit به صورت کد های html در ادیتور جوملا در مطالبتون استفاده کنید.
مثلا فرض کنید قصد دارید از تب ساز uikit یاستفاده کنید :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید کد html و ساختار یک تب ساز در uikit رو در ویرایشگر تون بنویسید:
مثلا:
<ul class="uk-tab" data-uk-tab>
<li class="uk-active"><a href="">...</a></li>
<li><a href="">...</a></li>
<li><a href="">...</a></li>
<li class="uk-disabled"><a href="">...</a></li>
</ul>
و برای بقیه قسمت ها مثل دکمه ها ، فرم ها و ... هم از مثال های لینک زیر استفاده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما فقط باید کار با html رو بلد باشید و نیاز به زبان برنامه نویسی خاصی نیست.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)