-
معرفي سايت تاييد شده جهت خريد افزونه رسمي
درود به دوستان خوبم در انجمن جوملا فارسي
راستش نياز دارم چند تا افزونه تجاري خريداري كنم توي وب يكمي گشت و گذار داشتم اما سايت هاي مختلفي هستند كه اين افزونه ها رو براي فروش گذاشتند .
مشكل من اينه كه نمي دونم اولا ايا اين افراد نسخه رسمي افزونه مرا همراه با لايسنس استفاده از آن را تحويلم خواهند داد يا خير ؟
مثلا rsfirewall رو يك جا گذاشته 25000 تومان يك جا گذاشته 34 هزار تومان . توي سايت رسمي آر اس جوملا هم كه 49 يورو نوشته كه با هيچ كدوم از اين قيمت ها جور در نمي اد.
از مديران محترم خواهش مي كنم يك راهنمايي داشته باشند كه براي خريد چه بايد كرد .
چون با قوانين منافات داره نمي تونم لينك بدم اما يك سايتي زده 25000 تومان و ورژنش رو هم زده 2.6.2 كه چك كردم ديدم اخرين ورژن است اما خب نمي دونم قابل اعتماد هستند يا خير .
با احترام و سپاس از دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-10-2014 08:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام دوست عزیز
من که این افزونه را از یک سایت معتبر مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خریداری کردم لایسنس نداد و گفت تو ایران با لایسنس نمی فروشند
-
-
rsfirewall کراک شده رو استفاده نکنید !!!
-
-
من rsformpro را خریداری کردم
-
-
نسخه های کراک شده بعد یه مدت اسپم می فرسته رو سرور
بعد سایت بوم می شه
-
-
ممنون از دوستان
همونطور كه مي دونيد خيلي راحت مي شه از طريق افراد واسطه هر نرم افزاري رو خريد اما خب براي همين مورد اگر مثال بزنم من بايد براي ار اس فايروال 49 يورو كه با محاسبات ارزي مان يك چيزي تو مايه هاي 100 و خورده اي هزار تومن مي شه پرداخت كنم كه خب خيلي گرون مي افته .
مديران محترم هم اگر راهنمايي كنند ممنون مي شوم .
نويد جان داداش كجا هستي بداد ما برس لطفا 
با احترام و سپاس
-
-
عزیز من شما این قیمت در نظر بگیرید خوب مشخص که نسخه 25 هزار تومانی نسخه اصلی نیست
-
-

نوشته اصلی توسط
car20
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود به دوستان خوبم در انجمن جوملا فارسي
راستش نياز دارم چند تا افزونه تجاري خريداري كنم توي وب يكمي گشت و گذار داشتم اما سايت هاي مختلفي هستند كه اين افزونه ها رو براي فروش گذاشتند .
مشكل من اينه كه نمي دونم اولا ايا اين افراد نسخه رسمي افزونه مرا همراه با لايسنس استفاده از آن را تحويلم خواهند داد يا خير ؟
مثلا rsfirewall رو يك جا گذاشته 25000 تومان يك جا گذاشته 34 هزار تومان . توي سايت رسمي آر اس جوملا هم كه 49 يورو نوشته كه با هيچ كدوم از اين قيمت ها جور در نمي اد.
از مديران محترم خواهش مي كنم يك راهنمايي داشته باشند كه براي خريد چه بايد كرد .
چون با قوانين منافات داره نمي تونم لينك بدم اما يك سايتي زده 25000 تومان و ورژنش رو هم زده 2.6.2 كه چك كردم ديدم اخرين ورژن است اما خب نمي دونم قابل اعتماد هستند يا خير .
با احترام و سپاس از دوستان
با سلام
بنده گیج شدن شما در این زمینه را درک میکنم. سایت های ارائه محصولات تجاری خارجی به هیچ شرکتی نمایندگی فروش لایسنس نمی دهند.
اما سایت های ارائه کننده در ایران یا نسخه کرک شده آن را به صورت رایگان و پولی ارائه می کنند یا خودشان برای خودشان ۱ لایسنس خریداری میکنند و نسخه اصلی ان را به افراد مختلف می فروشند.
این موضوع که هزینه ای که دریافت میکنند کم هست و بعضی دوستان فرمودند دلیل بر کرک بودن است نیز صحیح نیست زیرا آنها ۱ لایسنس می خرند و می توانند به صدها نفر بفروشند پس با هر قیمتی که بفروشند برایشان به صرفه خواهد بود.
شما بهتر است از دسته دوم خرید کنید ولی دو نکته را در شناسایی سایت مورد نظر در نظر بگیرید:
۱- زمانی که آخرین نسخه و آپدیت افزونه منتشر می شود بررسی کنید ببینید کدام سایت در زودترین زمان آن را ارائه می کند و بدانید آن سایت از نسخه اورجینال استفاده میکند زیرا اخرین نسخه محصولات تا کرک شود و به دست سایت ها برسد حداقل چند روزی زمان می برد. به همین دلیل سایتی که در همان روز اول نسخه آپدیت محصول را ارائه می کنم دارای نسخه اورجینال محصول می باشد.
۲- به شیوه ترجمه و نسخه ترجمه و ظاهر سایت مورد نظر هم دقت کنید همینطور پشتیبانی سایت مورد نظر. اینها همگی نشان دهنده این است که سایت مورد نظر یک سایت مسئولیت پذیر است یا خیر.
امیدوارم در انتخاب کمکتان کرده باشم.
پیروز باشید
ویرایش توسط m.riyahi : 09-10-2014 در ساعت 11:42 AM
-
کاربر مقابل از m.riyahi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز 1 لایسنس می خرن می فروشن دوتا مسئله پیش میاد !!! یا باید لایسنسی developer بخره یا تکی که 99 % بخوان بخرن تکی می خرن چون developer نمی صرفه واسشون !! بعد لایسنس تکی رو کراک می کنن می فروشن به مردم! خود من بالای 100 مورد rsfirewall دیدم کراک شده به اسم اصلی با قیمت های مختلف !! همینه یه سری سود جو از ندونستن دیگران استفاده می کنن، ما تحریم هستیم حتی با داشتن master یا visa کارت باز با تغییر ip به سختی میشه خرید کرد از اونجایی که همه ما میدونیم ما ایرانی ها از فرهنگ غنی سود بردن از یه چیز کوچک برخورداریم سعی می کنیم نسخه کراک بفروشیم ! لرد ! کینگ ! و.... هزارتا دیگه این ها هم لایسنس می خرن ؟نه عزیز من این دزدی از ندانستن مردم ، این نامردی ، در مورد شرکت های معتبر همین امروز یه بنده خدا پست زده قالب خریده تو یه جاش مشکل داره پشتیبانی جواب نداده ، واسه خودمم پیش اومده و شاید هزار نفر دیگه !!! نتیجه اخلاقی سعی کنید دانش خودتون ببرید بالا تا محتاج نامرد نباشید
سر انجام خوبی اینجا همینه که دوستان میان نظر می دن از تجربه هم استفاده می کنن، از دوستان خواهش دارم تا جای که امکان داره به هم کمک کنید تا قوی تر بشیم
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بحثی که شما می کنید بحث کلی است همه اینها درست ولی این دوست عزیزمان دنبال نسخه ی فارسی می گشتند که بنده توضیح دادم بحث شما اساسی و باید در جای خودش بحث شود. پز های فرهنگی و کپی رایت جهانی هم در این وضعیت سیاسی به نظر بنده خیلی منطقی نیست . حجم سرمایه های بلوکه شده ایران و سود سالیانه آن ها در کشور های تحریم کننده و حوزه دلار و یورو، ضرر های ایران بابت عدم ارائه خدمات شرکت های هواپیمایی وسر باز زدن از وظیفه به بهانه تحریم ها و همینطور شرکت های هسته ای ... به میزانی هست که ۱۰ ها سال دیگر هم محصولات خارجی بدون پرداخت هزینه در ایران مصرف شود باز هم آن ها جبران نمی شود.
طبق فتوای مستقیم ولی امر مسلمین رعایت قوانین کپی رایت به قوانین کشور متکی است و طبق قوانین فعلی کشور ایران تعهدی در زمینه با رعایت کپی رایت بین المللی وجود ندارد.
با این حال این بحث ربطی به این موضوع ندارد بهتر است در تاپیک جداگانه به صورت علمی بررسی شود.
کسانی که ۴۴ یورو ندارند و یا نمی تواند به صورت مستقیم از سایت اصلی خرید کنند (به دلیل تحریم های ناجوانمردانه) و یا این که اگر هم خرید کنند نسخه فارسی نیست تنها راه حلشان این است که از نسخه های موجود فارسی می توانند استفاده کنند و توضیح بنده برای این عزیزان بود.
آنهایی که ۱ لایسنس می خرند و به خیلی ها می فروشند تنها تفاوتی که دارد این است که محصولشان به صورت مستقیم از سایت اصلی آپدیت نمی شود و باید از سایتی که خریداری نموده اند مجددا آپدیت را بگیرند.
کرک برای محصولاتی به کار می رود که بدون لایسنس کار نمی کنند و اجرا نمی شوند و باید تغییراتی در سورس اصلی محصول انجام شود تا اجرا شود.
RSFirewall جزو این محصولات نمی باشد. بدون لایسنس هم کار می کند و احتیاجی به کرک کردن ندارد فقط نسخه بدون لایسنس آن به صورت خودکار آپدیت نمی شود. که اگر سایت فروشنده متعهدی باشد خودش آپدیت را در اختیار مشتری قرار میدهد.
با این حال مسائلی که شما فرمودید نیز قابل احترام است و سو استفاده های فراوانی در این رابطه توی ایران در حال انجام است.
ویرایش توسط m.riyahi : 09-10-2014 در ساعت 01:32 PM
-
کاربر مقابل از m.riyahi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)