-
ویرایش تماس با ما
سلام من یک ماژول تماس با ما ساختم
حالا میخوام قسمتی که پس از ارسال پیام می نویسه رو ویرایش کنم بطور پیش فرض پس از ارسال پیام می نویسه با تشکر از پیام شما ولی من میخوام این قسمت با تشکر از پیام شما رو تغییر بدم ولی نمیدونم چطوری؟ ممنون میشم اساتید راهنماییم کنند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-21-2014 06:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از ماژول خاصی استفاده می کنی یا پیش فرض جومولا ؟
-
-
ببخشید ماژول نیست از پنل مدیریت پنل جوملا یک تماس جدید ساختم حالا میخوام اونو ویرایش کنم در واقع ایجاد تماس هست نه ماژول
-
-
شرمنده من نگرفتم !!! شما از منو ، منوی جدید یک منو ساختید به اسم تماس با ما یا Contact یا همچین چیزی یا از مدیریت ماژول اومدی یه ماژول تماس با ما منتشر کردی ؟
شما می خواید یه صفحه تو سایت داشته باشید که کاربر بیاد اونجا یه سری اطلاعات رو وارد کنه و با شما تماس بگیره ؟
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
من این کامپوننت رو ساختم فقط میخوام پیام پس از ارسال رو تغییر بدم مثلا مینویسه پیام شما ارسال شد با تشکر
میخوام اینو تغییر بدم چیکار کنم؟
-
-
فکر کنم کم کم باید برم با vtem یه قرار داد ببندم یا افزونه های که می ده زیاد خوبه یا من خیلی دیگه دارم باهاش کار می کنم
ماژول تماس vtem نصب کن می تونی خیلی راحت متن بعد از پیام متن قبل از پیام و ... تغییر بدید
-
-
برای این کار باید فایل های ترجمه جوملا رو ادیت کنید !!!
باید ترجمه کامپوننت contact رو ادیت کنید
در پناه ایزد
-
-
با سلام
این کاری که شما میخواین انجام بدین با ویرایش فایل یا فایل های زبان امکان پذیره...
هر متنی رو هم بخواین میتونین جایگزین کنین..
روی لوکال هستین یا هاست؟؟
آدرس سایت رو بزارین...
اگر بخواین براتون انجام میدم برای اینکار pm بدین
موفق و موئید باشین.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)