ساخت سایت فروشگاهی

ساخت سایت فروشگاهی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
سیستم جوملا سیستم فروشگاهی نیست
اما افزونه برای فروشگاه هست !
مثل ویرتو مارت یا جوم شاپیتگ
اما شما اگر قصد فروشگاه استفاده کنید میتونید از اپن کارت یا پرستا شاپ استفاده کنید
در پناه ایزد
ممنون از حضرتعالی ...فقط یه سئوال داشتم .ایا این امکان وجود دارد که دو تا افزونه یکی برای خرید اینترنتی مثلا پستی و دیگری خرید آنلاین دانلودی یک جا باشد؟در اینصورت نام افزونه دانلود را هم بفرمایید ( البته حجم هر کدام ادانلودها حداکثر 5 مگا بایت است ) . در اینصورت چه نوع هاستی را برای من مناسب است ؟ فروشگاهی یا دانلودی ؟(بعضی از هاست فروشان این دو را جدا از هم میزبانی میکنند )من دامین خود را برای 5 سال خریده ام ( ir ) و الان جهت ایجاد سایت معطل مونده ام .مثلا میزان فضا چقدر باشد. کدام میزبان خوب است (منظورم نام ارائه دهندگان هاست است ) و البته میدانم که میزبان باید یک تلفن ثابت فعال داشته باشد پشتیبانی فعال و بک اپ گیری منظم داشته باشد .معتبر باشد و....من سعی ام براین است که از جوملا استفاده کنم نه از اپن کارت...
---
یک سئوال دیگه که داشت یادم میرفت...نام افزونه ای که آیکون متحرک (همون آیکنی مال سایت جولا فارسی است ) که بالای همین سایت بالای آدرس بار هست چیست ؟ سپاس از جنابعالی
---
نام یک افزونه یا یا ماژول برای ارسال اس ام اس به کاربر خریدار و مدیر سایت و نیز ارسال فاکتور به ایمیل خریدار .....با سپاس
ویرایش توسط mersad : 09-28-2014 در ساعت 03:25 PM
سلام
یه سری توضیحات کوچک بدم به شما سایت فروشگاهی رو می تونی راه اندازی کنید با هر قالبی رو هر هاستی( سعی کن هاست مناسب انتخاب کنی با ویژگی های جومولا اما اجبار نیست)
می تونی از جوم شاپینگ( پیشنهاد من چون خیلی ساده ) و ویرچومات برای فروشگاه ساز استفاده کنی، واسه فروش فایل می تونی از FileSeller یا افزونه های مشابه استفاده کنی که بعد از پرداخت فایل دانلود ایجاد کنه
آیکون متحرک اگه منظور شما بنری که اینجا آوردن شما یه فایل با پسوند gif مثال با فتوشاپ درست می کنید بعد از کامپوننت تبلیغات استفاده می کنید و منتشرش می کنید
واسه اس ام اس هم شما به طور مثال یه خط با پیش شماره 3000 یا 5000 خریداری می کنید تنظیمات وب سرویس رو انجام می دید هزینه رو هم مطابق اپراتور باید پرداخت کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)