سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: آموزش افزونه های جوملا

تشکر شده 6 بار در 4 ارسال

Angry آموزش افزونه های جوملا

نتقطه قوت جوملا ، افزونه هاش هست که هر چیزی رو ممکن میکنه

اما نقطه ضعفش تو ایران اینه که خیلی از افزونه ها هیچ آموزش فارسی ای ندارن

کسی هم بلد باشه نصفه توضیح میده

کمک کردنش از ناسزا گفتن به آدم بدتره ،

فک میکنه همونطور که خودش بلده بقیه هم با یه راهنمایی محدود میتونن اجراش کنن

در صورتیکه اصلا اینطور نیست

بگذریم که دوستان خیلی کمی هم هستن که سعی خودشونو میکنن راهنمایی کنن

اما هیچ مرجعی هم برای این مورد وجود نداره

همینه که انقد سایت های جوملایی ساده تو نت زیاد شده دیگه

چون آموزشی نیست و خیلی ها به همون امکانات معمولی بسنده میکنن !

این فقط یه انتقاد بود به انجمن های جوملا

و ما ناچارا همچنان برای پیدا کردن جواب های محدود سوال هامون رو همینجا مطرح خواهیم کرد

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. 2 کاربر زیر از rahagemi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال
    درود

انتقاد/پیشنهاد شما کاملا صحیح هست.

اما این مورد که می فرمایید مرجعی در این ضمینه وجود نداشته کاملا اشتباه است.خود من در چند سال پیش مرجعی رو ایجاد کرده بودم که استقبال خوبی از اون شده بود اما متاسفانه با توجه به حمایت نشدن از اون مرجع کار رو ادامه ندادیم...

در حال حاظر نیز آمادگی کامل در راه اندازی چنین مرجعی داریم و حتی نرم افزار های جدیدی برای چنین سیستمی در نظر گرفتیم که مرجعی متفاوت داشته باشیم اما اینجا باز بحث عدم حمایت هست ....

اگر دوستان گرافیست داشته باشیم که با ما هماهنگ باشند و حاظر بشند با ما همکاری کنند این نوید رو می تونم به دوستان بدوم که بتونیم یک سایت مرجع رو بالا بیاریم با همکاری هم ...

5. کاربر مقابل از njoomla عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط njoomla [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    درود

انتقاد/پیشنهاد شما کاملا صحیح هست.

اما این مورد که می فرمایید مرجعی در این ضمینه وجود نداشته کاملا اشتباه است.خود من در چند سال پیش مرجعی رو ایجاد کرده بودم که استقبال خوبی از اون شده بود اما متاسفانه با توجه به حمایت نشدن از اون مرجع کار رو ادامه ندادیم...

در حال حاظر نیز آمادگی کامل در راه اندازی چنین مرجعی داریم و حتی نرم افزار های جدیدی برای چنین سیستمی در نظر گرفتیم که مرجعی متفاوت داشته باشیم اما اینجا باز بحث عدم حمایت هست ....

اگر دوستان گرافیست داشته باشیم که با ما هماهنگ باشند و حاظر بشند با ما همکاری کنند این نوید رو می تونم به دوستان بدوم که بتونیم یک سایت مرجع رو بالا بیاریم با همکاری هم ...
    بحث حمایتی چون زمان افراد رو دربر میگیره و چند ماه اول سایت درآمدی نداره ضعیف هست
    و الا اگر هم چین سایتی ایجاد شه و یک مرجع کامل و جامع برای افزونه های جوملا باشه قطعا در دراز مدت یکی از سایت های برتر جوملا در ایران خواهد شد و اونموقع برای همکاری سر و دست هم میشکنن :|
    این دیگه بستگی به دیدگاه افراد راجع به بادهی کار و انتظاراتشون داره

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    حرف شما صحیح
    اما خب اگر درامد زا باشه مسلما همکاران زیادی خواهید داشت و الا ب صورت رایگان اموزش ها نصفه نیمه هستند و کامل نیستند
    خودم علاقه زیادی به طراحی مبتنی بر وب دارم و با اکثر اوپن سورس ها نیز کار کرده ام از دات نت تا جوملا و به صورت اماتور خیلی از اموزش ها رو خودم یاد گرفتم و در حد توان به دیگران انتقال داده ام
    چون به چندین زبان مسلط بوده ام توانسته ام با استفاده از مرجع های انگلیسی به راحتی مشکلات رو حل کنم برای همین فعالیت خودم رو محدود به همین انجمن کرده ام و در حد درک و فهم پرسش کننده جواب ها رو ارائه می دهم چون زمانی خودم پرسشگر بوده ام و می دانم توضیحات ناکامل دردسر ساز و فهم اون مشکل

8. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

درود

چنین طرح هایی مسلما در ابتدای راه هیچ در آمد زایی نخواهند داشت و در دراز مدت می توان در باب در آمد زایی صحبت کرد...
    اما هدف من بشخصه تنها در آمد زایی نیست بلکه ابتدا یک علاقه نسبتا زیادی به اجرای چنین طرح هایی دارم و بعد از علاقه مبحث درآمد زایی برای ادامه روند فعالیت مفید سایت می بایست اجرا بشه ...
    البته خود نحوه درآمد زایی هم جای بحث داره که چگونه و چطور اینکار صورت بگیرد(محدودیت در آموزش ها و...)

من در 2 حوزه به همکارانی نیاز دارم که اگر پیدا بشه مسلما در ماهای آتی سایت را راه اندازی خواهم کرد. 1-گرافیست متعهد 2-افرادی در تهیه آموزش ها

این رو مجدد تکرار می کنم که تمامی امکانات سخت افزاری طراحی و آماده شده و تنها در حال حاظر گرافیک کاری نداریم ...

اگر هر یک از دوستان این توانایی رو در خود می بینند خوشحال میشم به من خبر بدید تا جزئیات بیشتری در اختیارشان قرار دهم

شخصا بر این باور هستم که راه اندازی چنین سایتی می تونه به تمامی جوملا کاران در تمامی سطوح کمک کنه و سطح کاری جوملاکاران رو گسترش بده ...

امیدوارم به روزهای بهتر .... : )

10. کاربر مقابل از njoomla عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 398 بار در 375 ارسال
    سلام
    یه پیشنهاد کوچولو
    یکم زبان انگلیسی رو تقویت کنید تو فروم های خارجی هم جستجو کنید خیلی چیز ها پیدا می کنید
    متاسفانه یه ایراد خیلی بزرگه که ما داریم اینه که می خوایم همه چیز رو یه جا داشته باشیم
    باور کنید اگه یکم تلاش کنید خیلی راحت می تونید خیلی از ماژول ها و کامپوننت ها رو به راحتی به کار بگیرد
    باور کنید خودمونم مقصر هستیم انقدر ایراد نزاریم گردن دیگران که کامل نمی گین و....
    سعی کنیم

12. کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    یه پیشنهاد کوچولو
    یکم زبان انگلیسی رو تقویت کنید تو فروم های خارجی هم جستجو کنید خیلی چیز ها پیدا می کنید
    متاسفانه یه ایراد خیلی بزرگه که ما داریم اینه که می خوایم همه چیز رو یه جا داشته باشیم
    باور کنید اگه یکم تلاش کنید خیلی راحت می تونید خیلی از ماژول ها و کامپوننت ها رو به راحتی به کار بگیرد
    باور کنید خودمونم مقصر هستیم انقدر ایراد نزاریم گردن دیگران که کامل نمی گین و....
    سعی کنیم
    قبول دارم حرفتون رو
    منم معمولا سعی میکنم از یه نمه زبانی که بلدم استفاده کنم
    اما بهرحال جای همچین سایتی تو ایران خالیه .

نقل قول نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    یه پیشنهاد کوچولو
    سعی کنیم
    خب نمیشه این رو به کاربران ایراد گرفت،عوامل مختلفی باعث چنین مشکلی شده...

نقل قول نوشته اصلی توسط rahagemi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    قبول دارم حرفتون رو
    منم معمولا سعی میکنم از یه نمه زبانی که بلدم استفاده کنم
    اما بهرحال جای همچین سایتی تو ایران خالیه .
    بله کاملا جای چنین سایتی خالی هست که نیاز به همت خود کاربران داره ...

من همچنان آماده همکاری با دوستانی که شرایط اعلام شده رو دارند هستم

یاعلی

15. کاربر مقابل از njoomla عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال
    دوستان عزیز سلام

در صورتی که علاقه مند به ایجاد مقالات آموزشی هستید بخش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مکان مناسبی برای این موضوع میباشد.

در صورتی که برای این کار علاقه مند هستید میتوانید از طریق پیغام خصوصی با من در تماس باشید تا جزئیات بیشتر برای همکاری در این بخش برای شما ارسال شود.

موفق و پیروز باشید.